facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 3 Απριλίου 2023

Νίκος Ανδρουλάκης: Κατέθεσε αίτηση επίσπευσης της εισαγγελικής έρευνας για την παρακολούθησή του

Συνάντηση με τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Αντώνη Ελευθεριάνο είχε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης με αφορμή την υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών.

Ο κ. Ανδρουλάκης ο οποίος παρέμεινε στο εισαγγελικό γραφειο για περίπου μια ώρα, ζήτησε την επίσπευση της εισαγγελικής έρευνας για τη υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών.

Μετά την συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα του, ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε: «Ήρθα σήμερα εδώ που χτυπά η καρδιά της δικαιοσύνης και κατέθεσα στον κ.Ελευθεριανο αίτηση επίσπευσης της εισαγγελικής έρευνας που αφορά το ζήτημα των υποκλοπών.  Η υπόθεση αυτή δε θα καταγράφει ποτέ πολιτικά ούτε ποινικά .Και να είναι σίγουροι οι υπεύθυνοι ότι θα αναλάβουν πλήρως τις ευθύνες τους».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε πως «Η Ελλάδα είναι μια χώρα ισχυρού κράτους δικαίου ,είναι μια ευρωπαϊκή χώρα. Έχουμε χρέος ολο το πολιτικό σύστημα να μην επιτρέψει ξανά να εκτεθεί η χώρα μας διεθνώς με τέτοιες ποινικά απαράδεκτες πράξεις εις βάρος πολιτών εις βάρος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

news

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news