facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

Σουδάν: Σε ασφαλές σημείο εκτός Χαρτούμ οι δύο Έλληνες τραυματίες

Οι δύο Έλληνες τραυματίες στο Σουδάν έχουν μεταφερθεί από το νοσοκομείο όπου βρίσκονταν εκτός Χαρτούμ, όπως έκανε γνωστό στο OPEN ο Μητροπολίτης Νουβίας Σάββας.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, βρίσκονται στο σπίτι του ενός εκ των δύο τραυματιών και δεν κινδυνεύουν πλέον.

Ο ένας από τους δύο είναι καλά στην υγεία του, ωστόσο ο δεύτερος έχει στο πόδι του θραύσματα και πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Αυτό δεν ήταν δυνατό να γίνει μέσα στο νοσοκομείο, καθώς δεν μπορούσαν να μεταφερθούν σε αυτό οι γιατροί λόγω των πυρών και των εκρήξεων που σημειώνονταν στους δρόμους της πόλης.

Η επιχείρηση απομάκρυνσης των δύο Ελλήνων από το νοσοκομείο του Χαρτούμ ήταν δύσκολη και η φράση του μητροπολίτη Νουβίας Σάββα, είναι αποκαλυπτική για το εμφυλιακό χάος που επικρατεί στο Χαρτούμ. «Νόμιζα πως ήρθε το τέλος», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι το νοσοκομείο του Χαρτούμ στο οποίο βρίσκονταν οι δύο Έλληνες χτυπήθηκε με αποτέλεσμα να παραμένουν στην είσοδο του νοσοκομείου σε καροτσάκια.

Στη συνέχεια, ένα ασθενοφόρο ανέλαβε να τους παραλάβει ώστε να διακομιστούν σε έναν χώρο της ελληνικής κοινότητας ώστε να είναι ασφαλείς. Ωστόσο, η επικοινωνία με το ασθενοφόρο, έχει διακοπεί με αποτέλεσμα να μην γνωρίζει κανείς που βρίσκεται για πολλή ώρα. 

ieidiseis

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news