facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 29 Απριλίου 2023

Αλεξανδρούπολη: Στην εντατική εισήχθη χειριστής γερανού που χτύπησε στα καλώδια ΔΕΗ και πήρε φωτιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, εισήχθη εσπευσμένα ο χειριστής του γερανού που πριν από λίγο εκτελώντας εργασίες στο εργοτάξιο φυσικού αερίου της Gastrate στην περιοχή του Απαλού, χτύπησε στα ηλεκτροφόρα καλώδια και πήρε φωτιά.
 
Ο χειριστής που είναι ηλικίας περίπου 48 ετών και εκτελούσε εργασίες εκφόρτωσης των ειδικών σωλήνων μεταφοράς φυσικού αερίου, προφανώς υπέστη ηλεκτροπληξία. Η κατάστασή του είναι πολύ σοβαρή και μόλις διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης με εγκαύματα από το ηλεκτρικό ρεύμα που τον “χτύπησε”, εισήχθη αμέσως από τους γιατρούς στην εντατική.
 
 
 
 
 
 
Όπως σας ενημέρωσε το Evros-news.gr που βρέθηκε αμέσως στο σημείο του εργατικού αυτού ατυχήματος υπό άγνωστες ακόμα συνθήκες ο γερανός που ξεφόρτωνε στους μεταλλικούς σωλήνες σε ένα σημείο το οποίο βρισκόταν πολύ κοντά τα καλώδια της ΔΕΗ, τα χτύπησε και από την ηλεκτροπληξία που προκλήθηκε πήρε φωτιά.
 
 
Παράλληλα τραυματίστηκε σοβαρά, όπως λένε οι πληροφορίες μας, ο χειριστής και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ επιτόπου έφτασαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Αλεξανδρούπολης με πάνω από πέντε πυροσβέστες και με ειδικό αφρό έσβησαν την πυρκαγιά.
Ας ευχηθούμε όλοι να ξεφύγει τον κίνδυνο και να ξεπεράσει τα όποια προβλήματα ο τραυματισμένος χειριστής.
 
evros-news

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news