facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 12 Απριλίου 2023

Η Εύα Καϊλή θα μείνει σε άλλο σπίτι από τον Φραντσέσκο Τζιόρτζι – Θα παρακολουθούνται οι τηλεφωνικές τους κλήσεις

Σε διαφορετικό σπίτι από τον σύντροφό της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι θα μείνει η Εύα Καϊλή που αποφυλακίζεται με βραχιολάκι όπως έγινε γνωστό σήμερα.

Όπως τόνισε ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος η Εύα Καϊλή δεν θα μείνει στο ίδιο σπίτι της με τον Τζιόρτζι, ο οποίος έχει αποφυλακιστεί και αυτός με βραχιολάκι ενώ θα έχει μαζί της και την 2 ετών κόρη της, Αριάδνη.

Ο Τζιόρτζι σύμφωνα με την απόφαση αποφυλάκισης, θα πρέπει να έχει διαφορετική διεύθυνση από το σπίτι που έμεναν με την Εύα Καϊλή, ενώ το ζευγάρι θα μπορεί να μιλήσει τηλεφωνικά, όμως οι κλήσεις τους θα καταγράφονται.

Μάλιστα ο κ. Δημητρακόπουλος διευκρίνισε πως η Εύα Καϊλή δεν ήθελε να μείνει στο ίδιο σπίτι με τον Τζιόρτζι καθώς δεν επιθυμεί πλέον να έχει σχέση μαζί του. Νωρίτερα είχε δηλώσει πως «η Εύα Καϊλή βγαίνει από τη φυλακή με ψηλά το κεφάλι και με αξιοπρέπεια, δεν ομολόγησε αδικήματα που δεν έχει διαπράξει, θα αγωνιστεί για την αθωότητά της μέχρι τέλους”. Όσο για την αποφυλάκισή της θα γίνει αύριο ή το αργότερο Παρασκευή

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της Σβεν Μαρί με δήλωση στο Euronews τόνισε χαρακτηριστικά ότι «μπορώ να σας επιβεβαιώσω ότι η κυρία Εύα Καϊλή αφέθηκε ελεύθερη από τον κύριο Κλεζ και μπορεί να πάει σπίτι της υπό ηλεκτρονική επιτήρηση. Δεν θα σχολιάσω κάτι περισσότερο, πέρα από το γεγονός ότι πρόκειται για μια λογική απόφαση που άργησε πάρα πολύ να ληφθεί».

Υπενθυμίζεται πως ο Αντόνιο Παντσέρι αποφυλακίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα με κατ’ οίκον περιορισμό και βραχιολάκι, ενώ ο σύντροφος της Εύας Καϊλή, Φραντσέσκο Τζόρτζι, είχε αφεθεί ελεύθερος με βραχιολάκι στις 23 Φεβρουαρίου.

Η Ελληνίδα ευρωβουλευτής είχε συλληφθεί στις 9 Δεκεμβρίου και αμέσως έγινε άρση της βουλευτικής της ασυλίας, ενώ διεγράφη από τον ΠΑΣΟΚ και παύθηκε από τη θέση της αντιπροέδρου του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου. Κατηγορήθηκε για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και μεταφέρθηκε στη φυλακή Χάρεν στις Βρυξέλλες.

newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news