facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

Αλέξης Γεωργούλης: Ο ΣΥΡΙΖΑ διέγραψε το στέλεχος που έκανε εμετική ανάρτηση για την Ελένη Χρονοπούλου

Ο ΣΥΡΙΖΑ διέγραψε το στέλεχός του Βασίλη Μίγα, ο οποίος έκανε μια απαράδεκτη ανάρτηση για την γυναίκα που καταγγέλει τον Αλέξη Γεωργούλη.

Ο Βασίλης Μίγας ήταν μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, και με ανάρτησή του αναπαρήγαγε χυδαιολογίες για την Ελένη Χρονοπούλου, η οποία έχει καταγγείλλει τον Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό και ξυλοδαρμό.

Σε μια λιτή ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «O ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία προχώρησε στη διαγραφή του Βασίλη Μίγα, μέλους του κόμματος στη Λάρισα, μετά τη χυδαία και σεξιστική ανάρτησή του».

Για την ανάρτηση είχε βγάλει ανακοίνωση το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, αναφέροντας: «Αλήθεια τι είδους συναισθήματα του γεννώνται, διαβάζοντας τη δημόσια τοποθέτηση του μέλους της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας του κόμματος του, Βασίλη Μίγα;».

Υπενθυμίζεται πως και δύο γυναίκες υποψήφιες με τον ΣΥΡΙΖΑ είχαν κάνει απαράδεκτες αναρτήσεις για το θέμα.

Ειδικότερα, η οργισμένη ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ αναφέρει: «Η παραίνεση στη χθεσινή μας ανακοίνωση “αρχίστε να σβήνετε”, κακώς εκτιμήθηκε επιπόλαια από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μήπως ο κ. Τσίπρας αισθάνεται σήμερα την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη για την υποψήφια του κόμματος του, στη Β’ Θεσσαλονίκης, Αναστασία Γαϊταρτζή, που χαρακτηρίζει “στημένη” τη σοβαρή ποινική υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ο ευρωβουλευτής τους;

Αλήθεια τι είδους συναισθήματα του γεννώνται, διαβάζοντας τη δημόσια τοποθέτηση του μέλους της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας του κόμματος του, Βασίλη Μίγα;

Και με τα θύματα και με τον οχετό;

Τέλος, μια οφειλόμενη απάντηση στον επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος σε σημερινές του δηλώσεις υπονόησε ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης γνώριζε την καταγγελία εκ των προτέρων.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής όπως και η οικογένεια του θύματος έμαθαν το τραγικό αυτό γεγονός τη Δευτέρα του Πάσχα. Ο ίδιος ο κ. Παπαδημούλης καλείται να μας απαντήσει:

-Πως ερεύνησε τις φήμες, που ακούγονταν για τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ;
– Εξέφραζε την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και την αξιωματική αντιπολίτευση η ανακοίνωση του κ. Γεωργούλη, στην οποία επικαλείται τάχα πολιτική δίωξη και αφήνει απαράδεκτα υπονοούμενα για τον χρόνο του αιτήματος άρσης της ασυλίας του;». 

newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news