facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 4 Απριλίου 2023

Ολλανδία: Εκτροχιασμός τρένου- Ένας νεκρός, 30 τραυματίες

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και αρκετοί άλλοι «τραυματίστηκαν σοβαρά» όταν επιβατική αμαξοστοιχία, που μετέφερε τουλάχιστον 50 άτομα, εκτροχιάστηκε αφού προσέκρουσε σε κατασκευαστικό εξοπλισμό (μηχάνημα έργου) που βρισκόταν πάνω στις ράγες στη νότια Ολλανδία, ανακοίνωσαν οι ολλανδικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Σύμφωνα με τον απολογισμό των τραυματιών που ανακοίνωσαν οι ολλανδικές αρχές, 30 άνθρωποι τραυματίστηκαν, πολλοί εκ των οποίων σοβαρά.

Σε χωριστή δήλωση, εκπρόσωπος της πυροσβεστικής ανέφερε σε ολλανδικό ραδιόφωνο ότι 19 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Άλλοι λαμβάνουν ιατρική φροντίδα στο σημείο.

Twitter/OSINTdefender

Τα δύο πρώτα βαγόνια του τρένου έχουν εκτροχιαστεί. Το μπροστινό βαγόνι της επιβατικής αμαξοστοιχίας εκτροχιάστηκε και έπεσε σε χωράφι, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων ANP. Το δεύτερο έγειρε στο πλάι και στο πίσω βαγόνι ξέσπασε φωτιά. Η φωτιά έχει σβηστεί, σύμφωνα με το ANP.

Νωρίτερα υπήρχε η πληροφορία ότι το τρένο συγκρούστηκε με εμπορική αμαξοστοιχία. Μιλώντας για το ατύχημα, ο εκπρόσωπος των Ολλανδικών Σιδηροδρόμων (NS) Erik Kroeze δήλωσε ότι στο ατύχημα ενεπλάκη ένα εμπορευματικό τρένο, αλλά δεν μπόρεσε να δώσει λεπτομέρειες.

Οι υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων έχουν σπεύσει στην περιοχή όπου έγινε η σύγκρουση, κοντά στο χωριό Βούρσχοουτεν, ανάμεσα στη Χάγη και στο Άμστερνταμ, κατά την ίδια πηγή.

Οι Ολλανδικοί Σιδηρόδρομοι (NS) ανέφεραν σε ανάρτησή τους στο Twitter ότι τα τρένα μεταξύ της πόλης Λέιντεν και τμημάτων της Χάγης ακυρώθηκαν λόγω της σύγκρουσης.

naftemporiki

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news