facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Επίθεση στα γραφεία της Ακσενέρ: «Δεν φοβάμαι Ρετζέπ», απαντά

Τα κεντρικά γραφεία της συμμάχου του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, Μεράλ Ακσενέρ έγιναν στόχος ένοπλης επίθεσης το μεσημέρι της Παρασκευής.

«Η εποχή είναι στη δύναμή σου. Όλες οι επιθέσεις στο σπίτι μου και στους συναγωνιστές μου έμειναν ατιμώρητες. Σήμερα, έγινε ένοπλη επίθεση στα γραφεία μας Προεδρία της στην Κωνσταντινούπολη, κύριε Ρετζέπ! Σταμάτα τα «πιστόλια» που εκλαμβάνουν ως καθήκον τους τις απειλές σου. Αν πρόκειται να έρθεις, έλα εσύ»!

Ο αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Καλού Κόμματος, Ιμπραχίμ Οζκάν, ανήρτησε στο Twitter φωτογραφία από το σημείο που η σφαίρα τρύπησε το τζάμι και καρφώθηκε σε μία καρέκλα του εστιατορίου των γραφείων:

«Τα κεντρικά Γραφεία του Κόμματος ΙΥΙ δέχθηκαν πυρά από άγνωστα άτομα. Οι υπηρεσίες διερεύνησης εγκλημάτων συνεχίζουν τις έρευνες» ανέφερε.

Υπενθυμίζεται πως σε πρόσφατη διακαναλική συνέντευξή του ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε εξαπολύσει σκληρή επίθεση κατά της Ακσενέρ

«Να προσέχετε. Εμένα με λένε Ταγίπ, το επώνυμό μου είναι Ερντογάν. Να προσέχεις τον Ερντογάν, να προσέχεις στο όνομα Ταγίπ. Να μιλάς ανάλογα όταν μιλάς. Μην με κάνεις να ασχοληθώ μαζί σου».

ieidiseis

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news