facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

Τέμπη: Ο επιθεωρητής εμφανίστηκε με πόνο στη μέση για να πάρει αναρρωτική άδεια

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις σχετικά με την αναρρωτική άδεια που πήρε ο επιθεωρητής του ΟΣΕ μόλις έγινε το τραγικό δυστύχημα με τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το αμέσως επόμενο πρωί της πολύνεκρης σύγκρουσης τρένο στα Τέμπη, ο επιθεωρητής βγήκε σε άδεια αναρρωτική για ένα μήνα.

Σύμφωνα με το gegonota.news, το χαρτί της αναρρωτικής φέρεται να υπογράφει γιατρός της Νευροχειρουργικής του Νοσοκομείου Βόλου, χωρίς να εξεταστεί και χωρίς να καταγραφεί ως συμβάν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και στα Εξωτερικά Ιατρεία

Ωστόσο ο διευθυντής της Νευροχειρουργικής του Νοσοκομείου Βόλου, έδωσε μια άλλη εκδοχή, καθιστώντας υπεύθυνο για την υπογραφή στο χαρτί της αναρρωτικής εξ’ ολοκλήρου το γιατρό που τον υπέγραψε, αρνούμενος τις κατηγορίες πως έδωσε εντολή.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, είπε πως ο σταθμάρχης εμφανίστηκε με πόνο στη μέση στα Εξωτερικά Ιατρεία της Νευροχειρουργικής του Νοσοκομείου Βόλου, αμέσως μετά το δυστύχημα.

Ο διευθυντής μιλώντας στην ΕΡΤ είπε πως πράγματι εκείνη την ημέρα τον αναζήτησε ο επιθεωρητής, αλλά επειδή ο ίδιος δεν είχε ιατρείο και επειδή γνώριζε παλαιότερο πρόβλημα υγείας και επειδή εμφανώς κούτσαινε τον παρέπεμψε για έλεγχο στον γιατρό, ο οποίος και εν τέλει υπέγραψε την αναρρωτική άδεια.

Ο διευθυντής της Νευροχειρουργικής του Νοσοκομείου Βόλου διέψευσε ότι έδωσε εντολή για την αναρρωτική, ενώ επέμενε ότι η αναρρωτική δεν φέρει το όνομά του.

Ο ίδιος επιμένει ότι ο επιθεωρητής εξετάστηκε από τον γιατρό που έκανε εκείνη την ώρα ιατρείο και ότι όλα είναι στο πλαίσιο της ιατρικής δεοντολογίας. Σε κάθε περίπτωση οι τελικές απαντήσεις θα δοθούν με την ολοκλήρωση της εισαγγελικής έρευνας, δεδομένου, ότι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γιατρός που υπέγραψε την άδεια είχε “άνωθεν εντολή” προκειμένου να εξυπηρετήσει “καλή τη πίστει” τον ανώτερό του.

newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news