facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

Σεισμός στην Τουρκία: Επταήμερο εθνικό πένθος κήρυξε ο Ερντογάν

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε ότι κηρύχθηκε εθνικό πένθος για 7 ημέρες λόγω των σεισμών που έπληξαν την Τουρκία.

Ο Ερντογάν ανακοίνωσε την κήρυξη εθνικού πένθους με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Twitter.

Μάλιστα δήλωσε: «Το εθνικό πένθος έχει κηρυχθεί για επτά ημέρες λόγω των σεισμών που σημειώθηκαν στη χώρα μας στις 6 Φεβρουαρίου 2023. Η σημαία μας θα κυματίζει μεσίστια μέχρι τη δύση του ηλίου την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023 σε όλη τη χώρα μας και στις ξένες αντιπροσωπείες μας».

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη - Ερντογάν

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν νωρίτερα το απόγευμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τον σεισμό στην Τουρκία.

Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας ο Πρωθυπουργός εξέφρασε τη θλίψη του για τον καταστροφικό σεισμό στην Τουρκία και μετέφερε στον Ερντογάν τη συμπαράσταση και τα συλλυπητήρια της κυβέρνησης και του ελληνικού λαού για την απώλεια ανθρώπινων ζωών.

Ο Πρωθυπουργός επανέλαβε την ετοιμότητα της Ελλάδας να συνδράμει άμεσα την Τουρκία με κάθε τρόπο –και πέραν της ομάδας που έχει αναχωρήσει ήδη για την περιοχή– στην αντιμετώπιση των συνεπειών του καταστροφικού σεισμού.

Από την πλευρά του, ο Ερντογάν ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό για τη συμπαράσταση και την άμεση βοήθεια.  

ieidiseis

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news