facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Ο καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: Χιονοπτώσεις στα πεδινά το επόμενο Σαββατοκύριακο

Επιλεκτικά άστατος θα είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο καθώς στις περισσότερες περιοχές θα επικρατήσει συννεφιά με τοπικές μπόρες και καταιγίδες, θα υπάρχουν όμως και αρκετές περιοχές με ηλιοφάνεια. Το κρύο τη νύχτα και νωρίς το πρωί θα παραμείνει αρκετά έντονο, κυρίως στο ηπειρωτικό κομμάτι της χώρας.

Το πρωί του Σαββάτου στις Κυκλάδες και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου αναμένονται από νωρίς μπόρες και τοπικές καταιγίδες. Στη Θράκη θα επικρατεί έντονη συννεφιά με πιθανότητα για παροδικές βροχές, ενώ σε Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία, Θεσσαλία και Ήπειρο θα υπάρχουν μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Κατά τη διάρκεια της ημέρας τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν στο μεγαλύτερο κομμάτι της χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί στα 5 με 6 μποφόρ.

Στην Αττική το πρωί θα επικρατεί συννεφιά με μικρή πιθανότητα βροχής. Από το μεσημέρι και μετά ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στα 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 6 έως 13 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία αναμένεται από το πρωί ηλιοφάνεια, με αραιή συννεφιά από το μεσημέρι και μετά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 10 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι βορειοδυτικοί στα 4 με 5 μποφόρ.

Ωστόσο το επόμενο Σαββατοκύριακο (4-5 Φεβρουαρίου) αναμένεται νέα πτώση της θερμοκρασίας που δεν αποκλείεται να φέρει χιονοπτώσεις και σε πεδινές περιοχές.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

ertnews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news