facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023

Βούλα: Αυτοκίνητο χτύπησε 15χρονη μαθήτρια - Οι πρώτες πληροφορίες

Ένα σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στη Βούλα, με θύμα μία 15χρονη μαθήτρια, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό, σύμφωνα με την ΕΡΤ, έγινε στη διασταύρωση των οδών Βουλιαγμένης και Αγίου Ιωάννου, όταν η 15χρονη μαθήτρια, η οποία διέσχιζε πεζή τον δρόμο για να πάει πιθανότατα στο σχολείο της, χτυπήθηκε από διερχόμενο ΙΧ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από ιατρικές πηγές, το παιδί έχει τραυματιστεί στο κεφάλι, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται να δείξει η αξονική τομογραφία. Πηγές από την ΕΛ.ΑΣ., παράλληλα, σημειώνουν πως το παιδί έχει σπάσει το χέρι και το πόδι του.

Σημειώνεται πως το κορίτσι βρέθηκε στο έδαφος επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης και στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να την παραλάβει και να την μεταφέρει στο νοσοκομείο «Παίδων».

Αν και οι αρχικές πληροφορίες από την Τροχαία έκαναν λόγο για εγκατάλειψη της μαθήτριας, τελικά διευκρινίστηκε πως η οδηγός του οχήματος που παρέσυρε το παιδί, σταμάτησε λίγο πιο κάτω από το σημείο όπου σημειώθηκε το ατύχημα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η οδηγός - η οποία φέρεται να έχει παραβιάσει το κόκκινο φανάρι - υποστήριξε στις Αρχές ότι δεν πρόλαβε να σταματήσει.

Στη συνέχεια έδωσε κατάθεση στις αρχές, όπου και περιέγραψε όλα όσα συνέβησαν.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news