facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

RND: «Ο Ερντογάν δεν θα διστάσει να κάνει πόλεμο με την Ελλάδα για να κερδίσει τις εκλογές»

«Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν θα διστάσει να κάνει πόλεμο με την Ελλάδα για να κερδίσει τις προεδρικές εκλογές», αναφέρει μεταξύ άλλων το γερμανικό δίκτυο RND στην ανησυχητική ανάλυσή του για τις απειλές της Τουρκίας και την κλιμάκωση της εμπρηστικής ρητορικής της Άγκυρας κατά της χώρα μας.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν «απειλεί ακόμα και με πυραυλική επίθεση κατά της πρωτεύουσας της Ελλάδας», αναφέρει η ανάλυση του RND τονίζει ότι η Τουρκία υπονομεύει συστηματικά τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας, ενώ η χώρα ετοιμάζεται για προεδρικές εκλογές.

Επειδή οι δημοσκοπήσεις δεν είναι ενθαρρυντικές για τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, η ανάλυση του RND φτάνει μέχρι και το ακραίο σενάριο ότι ο Τούρκος πρόεδρος «ίσως και να είναι πράγματι έτοιμος να ξεκινήσει πόλεμο με την Αθήνα, ώστε να παραμείνει στην εξουσία».

Την ίδια ώρα, σε ανάλογο άρθρο γερμανικού μέσου, αναφέρεται ότι το Βερολίνο θα πρέπει να εξετάσει σοβαρά το γεγονός ότι ενέκρινε την παράδοση γερμανικών υποβρυχίων, όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN.

Όλα αυτά, ενώ ο Χουλουσί Ακάρ συνεχίζει το αφήγημα της Άγκυρας περί «προκλητικότητας» της Ελλάδας.

«Η Τουρκία επιδιώκει την ειρήνη, τη σταθερότητα στο Αιγαίο, ενώ η Ελλάδα συνεχίζει την επεκτατική, επιθετική πολιτική της, τροφοδοτώντας την αστάθεια», δήλωσε ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ, στους νέους ανυπόστατους ισχυρισμούς του και έκανε λόγο για «θρασύτατη συμπεριφορά της Αθήνας».

newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news