facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

Δημητρακόπουλος για Καϊλή: «Έχουμε πολλά στοιχεία για να αφεθεί ελεύθερη η – Αισθάνεται προδομένη από τον σύντροφό της»

Τέσσερις ώρες κράτησε η συνάντηση που είχε η Εύα Καϊλή, στη φυλακή όπου κρατείται στις Βρυξέλλες, με τους δικηγόρους της, προετοιμάζοντας την απολογία της.

«Αισθάνεται προδομένη από τον σύντροφό της», δήλωσε ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος. Ο ίδιος ταξίδεψε από την Αθήνα στις Βρυξέλλες και μαζί με τον δικηγόρο Αντρέ Ριζόπουλο, συζήτησαν επί ώρες μέσα στη φυλακή με την Εύα Καϊλή.

«Είναι προβληματισμένη πάρα πολύ», είπε ο κ. Δημητρακόπουλος, μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά τη συνάντηση. Και αναφερόμενη στον σύντροφό της, είπε ότι εκείνη τον «εμπιστεύτηκε και τη διέψευσε». «Ένας άνθρωπος που έχει χάσει την ελευθερία του, είναι δυστυχής. Και όταν έχει κι ένα παιδάκι δύο ετών που τον περιμένει, είναι δηλαδή ορφανό ουσιαστικά γιατί και ο πατέρας είναι στη φυλακή, είναι περισσότερο δυστυχισμένος», όπως ανέφερε.

Αναφερόμενος στην προγραμματισμένη απολογία της Εύας Καϊλή το πρωί της Πέμπτης (22/12), ο κ. Δημητρακόπουλος ανέφερε ότι κρίνεται εάν θα αφεθεί ελεύθερη ή εάν θα συνεχιστεί η προφυλάκισή της. «Καμία πρόβλεψη δεν είναι ασφαλής», όπως ανέφερε. «Είναι μια μέρα αύριο που κρίνεται η προσωπική της ελευθερία».

«Από εκεί και πέρα, θα πολεμήσουμε γιατί η κυρία Καϊλή ούτε ύποπτη φυγής είναι – γιατί αυτό εξετάζεται αύριο, όχι αν είναι ένοχη ή αθώα – ούτε έχει τη δυνατότητα να καταστρέψει τα αποδεικτικά στοιχεία. Άρα, με καθαρά νομικά κριτήρια μπορώ να πω ότι έχω αισιοδοξία».

lawandorder

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news