facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Κιβωτός του Κόσμου: Με σακούλες των 100.000 ευρώ την εποχή των capital controls αγόρασε ο πάτερας Αντώνιος τη δομή στα Γιάννενα

Νέες αποκαλύψεις ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για τη ΜΚΟ, «Κιβωτός του Κόσμου» και τον πατέρα Αντώνιο.

Με σακούλες των 100.000 ευρώ αγόραζε ακίνητα ο πατέρας Αντώνιος την περίοδο των capital controls, όταν οι πολίτες έκαναν ουρές στα ATM για μερικά ευρώ. Αυτό μάλιστα φαίνεται να έκανε εντύπωση και στον ιδιοκτήτη του ακινήτου στα Γιάννινα πριν μετατραπεί σε δομή.

«Τουλάχιστον ήταν σε σακούλες και όχι σε βαλίτσες σαν την Καϊλή» σχολίασε με νόημα η Τατιάνα Στεφανίδου.

Σημειώνεται, πως το ακίνητο αγοράστηκε από τον ίδιο τον πατέρα Αντώνιο το 2015 και όχι από την Κιβωτό. Κι ενώ αρχικά οι διαπραγματεύσεις έγιναν με την ΜΚΟ, προκειμένου να φτιάξουν τον κατάλληλο χώρο για τα παιδιά, τελικά το συμβόλαιο αγοραπωλησίας υπογράφηκε από τον ίδιο τον ιερέα.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, χρειάστηκαν άλλες 250.000 ευρώ για την ανοικοδόμηση, επομένως την εποχή των κλειστών τραπεζών, ο πάτερ Αντώνιος έδωσε σχεδόν μισό εκατομμύριο ευρώ για την δομή στα Γιάννενα. Έχει μπει ήδη στο στόχαστρο του οικονομικού ελέγχου από τις Αρχές.

Πρόκειται για τρία κτίρια παραδοσιακού τύπου μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο, σε απόσταση αναπνοής από την λίμνη της περιοχής. Αποτελείται από έκταση 10 στρεμμάτων με πλούσια βλάστηση, κήπους και μποστάνια. Ο πρώην ιδιοκτήτης αναγκάστηκε να το πουλήσει επειδή ο γιος του είχε ένα τροχαίο ατύχημα. Αν και το πουλούσε 150.000 ευρώ, δέχτηκε πιέσεις για 100.000 ευρώ. «Το έκανα για τα παιδιά μου» είπε μιλώντας στον Alpha.

lawandorder

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news