facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

Ρωσία: Στο κράτος τα περιουσιακά στοιχεία της Nissan

Τα περιουσιακά στοιχεία της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας Nissan θα μεταφερθούν στη ρωσική κρατική ιδιοκτησία, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Βιομηχανίας και Εμπορίου στη Μόσχα, αναφέρει το Reuters.

«Η ρωσική Nissan Manufacturing μεταβιβάζει τα περιουσιακά της στοιχεία στο κράτος – μια επιχείρηση μεγάλης σημασίας για τη βιομηχανία», δήλωσε ο υπουργός Βιομηχανίας και Εμπορίου Ντένις Μαντούροφ σε δήλωση.
Η Nissan ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να εγκαταλείψει τη ρωσική αγορά και ότι αναμένει ζημιά περίπου 100 δισεκατομμυρίων γιεν (686,72 εκατομμύρια δολάρια) από αυτή τη μεταβίβαση.
Η πώληση περιουσιακών στοιχείων στη ρωσική κρατική NAMI θα περιλαμβάνει τις εγκαταστάσεις παραγωγής και έρευνας της Nissan στην Αγία Πετρούπολη, καθώς και το κέντρο πωλήσεων και μάρκετινγκ στη Μόσχα.
Πηγή που γνωρίζει τη συμφωνία είπε ότι καταβλήθηκε ένα «συμβολικό ποσό» για την περιουσία της Nissan. Το ρωσικό υπουργείο πρόσθεσε ότι η Nissan θα έχει τη δυνατότητα να αγοράσει πίσω τα περιουσιακά της στοιχεία εντός 6 ετών, σύμφωνα με το Reuters.

ertnews

 

 

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news