facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: Αμερικανοί γερουσιαστές του έδωσαν το «ΟΚ» για τα F-16

«Θετική» ανταπόκριση από 2 Αμερικανούς γερουσιαστές αποκάλυψε ότι έλαβε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σχετικά με πιθανή πώληση μαχητικών αεροσκαφών F-16 στην Τουρκία. 

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μίλησε στο πρακτορείο Reuters μετά τη συνάντησή του με τους γερουσιαστές στη Νέα Υόρκη, στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ και αποκάλυψε τη θετική στάση τους για τα F-16.

Υπενθυμίζεται ότι η Τουρκία, περίπου πριν 1 χρόνο, τον περασμένο Οκτώβριο ζήτησε να αγοράσει από τις ΗΠΑ 40 μαχητικά F-16 της εταιρείας Lockheed Martin Corp και σχεδόν 80 πακέτα εκσυγχρονισμού για αεροσκάφη που διαθέτει ήδη.

«Μιλούν θετικά», είπε ο Ερντογάν στο πρακτορείο Reuters, πριν από τη συνάντησή του με τον γενικό γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες.

Τις τελευταίες ημέρες ο Τούρκος πρόεδρος συναντήθηκε με τους γερουσιαστές Λίντσεϊ Γκράχαμ και Κρις Κουνς.

Όταν ρωτήθηκε αν θα συναντηθεί με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, ο Ερντογάν απάντησε ότι θα παραστεί στη δεξίωση που θα παραθέσει ο Αμερικανός ηγέτης.

Σύμφωνα με τα επίσημα προγράμματα και των δύο προέδρων, δεν έχει προγραμματιστεί μέχρι τώρα κάποια συνάντηση μεταξύ τους.

ΑΠΕ – ΜΠΕ/newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news