facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

Ηλεία - Θρίλερ με 68χρονο στην Εφύρα - Βρέθηκε νεκρός με βαθύ τραύμα στο κεφάλι - Σε εγκληματική ενέργεια καταλήγουν οι αρχές

Αστυνομικό θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στην περιοχή της Εφύρας.

Ένας 68χρονος o X.A.,βρέθηκε νεκρός μέσα στο χώρο της επιχείρησης του από τον αδερφό του και σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr φέρει βαθύ τραύμα στο κεφάλι.

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και στο σημείο έχει κληθεί ιατροδικαστής προκειμένου να εξετάσει τη σορό του 68χρονου και τα τραύματα που φέρει.

Σύμφωνα με άλλες πηγές του ilialive.gr ο αδερφός του 68χρονου ενημέρωσε τις αρχές πως εντόπισε εντός του χώρου της επιχείρησης - που διαθέτει και χώρο διαμονής, τον αδερφό του νεκρό με τραύμα στο κεφάλι.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί από την Ασφάλεια Αμαλιάδας και την Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τελικά λόγω της διερεύνησης που ακολουθεί δεν παρέλαβε το πτώμα.

Σήμερα το πρωί αναμένεται να φτάσει Ιατροδικαστής από την Πάτρα προκειμένου να ρίξει περισσότερο φως στα αίτια θανάτου του 68χρονου.

Αν πρόκειται δηλαδή για δυστύχημα ή εγκληματική ενέργεια, με τη δεύτερη να μην έχει αποκλειστεί.

efura 2

Παρέμειναν όλη τη νύχτα οι αστυνομικοί στο χώρο που βρέθηκε νεκρός ο 68χρονος εξετάζοντας όποια στοιχεία υπάρχουν. Λίγο πριν τις δέκα το πρωί έφτασε στο χώρο ο Ιατροδικαστής Πατρών κ. Γκότσης όπου εξετάζει αυτή την ώρα τη σορό του 68χρονο.

Σε εγκληματική ενέργεια οδηγούν τα μέχρι τώρα στοιχεία των Αρχών σε ότι αφορά το θάνατό του 68χρονου Χ.Α. στην Εφύρα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ιατροδικαστής από την αυτοψία διαπίστωσε τραύμα από θλων όργανο.

Δείτε video:

efura 3

efura 4

efura 5

efura 6

efura 7

ilialive

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news