facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022

Ζάκυνθος: Νέα γυναικοκτονία – Ξυλοκόπησε τη σύζυγό του και τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου

Νέα γυναικοκτονία, στη Ζάκυνθο αυτή τη φορά. Ένας άνδρας 51 ετών, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος αναζητείται από την αστυνομία, σήμερα Δευτέρα τα ξημερώματα, μαχαίρωσε την 40 ετών σύζυγό του, η οποία και εξέπνευσε στο νοσοκομείο Ζακύνθου.

Το άγριο έγκλημα έγινε στο Τσιλιβή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ, ο δράστης, μετά από καβγά, ξυλοκόπησε άγρια τη σύζυγό του, ενώ κατόπιν της κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι στον θώρακα και στον λαιμό.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η γυναίκα έφερε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να προκληθεί κρανιοεγκεφαλική βλάβη.

Η γυναίκα εξέπνευσε λίγη ώρα μετά στο νοσοκομείο, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί για να σώσουν τη ζωή της 40χρονης.

Το ζευγάρι έχει τρία παιδιά, τα δύο ανήλικα, με το ενήλικο αγόρι να βρίσκεται εκτός Ζακύνθου. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα άλλα δύο παιδιά βρίσκονταν πιθανότατα μέσα στο σπίτι, χωρίς να έχει αποσαφηνισθεί ως τώρα εάν είδαν το φρικτό έγκλημα.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη, κυρίως στην περιοχή του λιμανιού για να μην φύγει από το νησί αλλά και γενικά στη Ζάκυνθο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας είχε συλληφθεί στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία και είχε οδηγηθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Ακόμα, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο δράστης φαίνεται να ζήλευε τη σύζυγο του και αυτή ήταν η αφορμή για όλους τους καβγάδες του ζευγαριού.

Η γυναίκα δούλευε σε ξενοδοχείο στο Τσιλιβή.

thetoc

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news