facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

Δένδιας: Η Τουρκική προκλητικότητα, κάθε μέρα, προσλαμβάνει νέες διαστάσεις

Στην ενημέρωση των συμμάχων για τις πρόσφατες εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά, «προκειμένου να μην υπάρχουν ψευδαισθήσεις», προχωρά η Κυβέρνηση, όπως δήλωσε ο ΥΠΕΞ κ. Ν. Δένδιας, ενημερώνοντας πριν από λίγο την αρμόδια Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής.

Ο κ. Δένδιας χαρακτήρισε μη αποδεκτή τη συμπεριφορά της Τουρκίας, ενώ τόνισε με νόημα: «Η Τουρκική προκλητικότητα, κάθε μέρα, προσλαμβάνει νέες διαστάσεις. Πράγματα που εδώ και λίγα χρόνια, ίσως και λιγότερο από λίγα χρόνια, θα θεωρούντο γραφικά ή αδιανόητα, αποτελούν πλέον κομμάτια της ημερήσιας διάταξης της γείτονος χώρας».

Αναφερθείς στο πρόσφατο παράδειγμα, με τον γνωστό χάρτη των «Γκρίζων Λύκων» με τον οποίο αμφισβητείται η ελληνική κυριαρχία, το μισό Αιγαίο και η Κρήτη, ο κ. Δένδιας ήταν ιδιαιτέρως καυστικός: Θα θεωρήσω κομπλιμέντο προς εμένα, ότι δεν αμφισβητείται η ελληνικότητα της Κέρκυρας και των Παξών.

Δυστυχώς η παραβατική συμπεριφορά της Τουρκίας κάθε άλλο παρά απομονωμένη είναι σχολίασε ο τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Κατρούγκαλος, ζητώντας από την Κυβέρνηση να καταστήσει σαφέστερες τις «κόκκινες» γραμμές της.

mononews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news