facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν θα περνούσε ποτέ από το μυαλό της να κάνει κακό στα σπλάχνα της», λέει ο δικηγόρος της

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έδωσε γραπτές εξηγήσεις στην Αστυνομία μετά τις νέες εξελίξεις που προέκυψαν στην υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, με τον δικηγόρο της να σημειώνει ότι η ίδια ανέφερε πως «δεν θα μπορούσε να βλάψει τα σπλάχνα της».

Ο Όθων Παπαδόπουλος μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και ανέφερε ότι η 33χρονη είπε στο υπόμνημα που παρέδωσε στις αρχές, ότι «αρνείται κατηγορηματικά την τέλεση οποιασδήποτε πράξης που θα μπορούσε να στραφεί ενάντια στα ίδια της τα παιδιά».

«Δεν θα περνούσε ποτέ από το μυαλό να κάνει κακό στα σπλάχνα της», είπε χαρακτηριστικά για την Ρούλα Πισπιρίγκου και πρόσθεσε πως «δίνει μια αναλυτική εξιστόρηση της πορείας της οικογένειας της, από την δημιουργία της, που αρχίζει το 2013 μέχρι και τις μέρες μας. Είναι ιδιαίτερα περιεκτική και αναλυτική σε όλα όσα εξιστορεί».

Μάλιστα, σε ερώτηση σχετική με σημάδια που εντοπίστηκαν πάνω στο σώμα των παιδιών, ο κ. Παπαδόπουλος υποστήριξε πως υπήρχαν είτε πριν φύγουν από την ζωή τα παιδιά της 33χρονης, είτε τα απέκτησαν κατά την διαδικασία της νεκροτομής.

«Γίνεται αναφορά στα σημάδια των παιδιών, αλλά θεωρώ ότι για όποιον έχει μελετήσει την δικογραφία, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη επισήμανση και αναφορά. Για τα σημάδια μιλάνε οι ίδιοι οι γιατροί και οι νοσηλευτές, οι οποίοι έχουν εξεταστεί και καταθέσει πως τα όποια σημάδια υπήρχαν ήταν μεταθανάτια. Δηλαδή είτε προκλήθηκαν κατά την προσπάθεια καρδιολογικής αναζωογόνησης που έγινε στα παιδιά, ή κατά την εξέλιξη της νεκροτομής», είπε ο δικηγόρος της κατηγορούμενης στο δελτίο του ΑΝΤ1.

newsbeast

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news