facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 5 Ιουνίου 2022

Τουρκία: Εκνευρισμός για την στρατιωτική άσκηση Κύπρου - Ισραήλ

Η άσκηση «Αγαπήνωρ 2022» διοργανώθηκε με κόστος την αποσταθεροποίηση της περιοχής και αποτελεί ξεκάθαρη απόδειξη της ανειλικρίνειας της ελληνοκυπριακής πλευράς, υποστηρίζει το τουρκικό υπουργείο εξωτερικών αντιδρώντας στην κοινή άσκηση Κύπρου-Ισραήλ.

Σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του τουρκικού υπουργείου εξωτερικών, Τανζού Μπιλγίτς λέει ότι «υποστηρίζουμε τη δήλωση του υπουργείου εξωτερικών της ΤΔΚΒ (ψευδοκράτους) σχετικά με την κοινή στρατιωτική άσκηση ‘Αγαπήνωρ 2022’ που διεξάγει η ελληνοκυπριακή διοίκηση» - όπως αναφέρεται στην Κυπριακή Δημοκρατία - «με το Ισραήλ».

«Την ώρα που ετοιμάζονται νέες προτάσεις συνεργασίας, οι οποίες αναφέρθηκαν και στη δήλωση της προεδρίας της ΤΔΚΒ στις 31 Μαΐου, αυτή η άσκηση που διοργάνωσε η ελληνοκυπριακή διοίκηση με κόστος την αποσταθεροποίηση της περιοχής αποτελεί ξεκάθαρη απόδειξη της ανειλικρίνειας τους», αναφέρει το τουρκικό υπουργείο εξωτερικών.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «για άλλη μια φορά καλούμε τις χώρες που είναι εταίροι σε τέτοιες ενέργειες της ελληνοκυπριακής πλευράς να μην γίνουν όργανο των προκλήσεων και της προπαγάνδας της ελληνοκυπριακής πλευράς».

Σύμφωνα με το τουρκικό υπουργείο εξωτερικών «η Τουρκία θα συνεχίσει να υπερασπίζεται αποφασιστικά τα δικαιώματα και τα συμφέροντα της ΤΔΚΒ  υπό οποιεσδήποτε συνθήκες και συνθήκες, στο πλαίσιο των υποχρεώσεών της που πηγάζουν από τις συνθήκες εγγυήσεων».

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news