facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

Ανάπηρη έχει μείνει τρεις μήνες εγκλωβισμένη στη Νέα Σμύρνη λόγω λακούβας στην είσοδό του σπιτιού της

Σκηνικό ντροπής παρατηρείται στη Νέα Σμύρνη, καθώς γυναίκα με αναπηρία δεν μπορεί να βγει από το σπίτι της εξαιτίας κατεστραμμένου, από  την κακοκαιρία του Ιανουαρίου, πεζοδρομίου που τελικά δεν επισκευάστηκε.

Προβληματισμό εγείρει το γεγονός ότι το πεζοδρόμιο επί της οδού Μενεκράτους 1 και Αιγαίου, γωνία στη Νέα Σμύρνη, υπέστη ζημιές πριν από τρεις μήνες, συγκεκριμένα ατις 24 Ιανουαρίου, όταν εξαιτίας της χιονόπτωσης έπεσε ένα μεγάλο δέντρο έξω από το σπίτι της γυναίκας που αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά προβλήματα.

thumbnail

Έκτοτε η πρόσβαση στην κατοικία της διεξάγεται με μεγάλη δυσκολία, αναφέρει στο protothema.gr ο σύζυγός της αφού το πεζοδρόμιο, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, έχει υποστεί σημαντικές ζημιές.

«Και ενώ ο δήμος με διαβεβαίωνε ότι θα το φτιάξουν άμεσα, γιατί τους εξήγησα ότι η γυναίκα μου είναι άτομο με αναπηρία και στην κατάσταση που είναι το πεζοδρόμιο δεν μπορώ να την μεταφέρω πουθενά, μετά από περίπου δυο μήνες και μετά από συνεχείς ενοχλήσεις μου προς τον δήμο η απάντηση που πήρα είναι ότι το πεζοδρόμιο μου δεν είναι μέσα στο έργο ανάπλασης των πεζοδρομίων του δήμου και θα πρέπει να περιμένω» καταλήγει ο σύζυγός της.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news