facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

Πεσκόφ: Διορία τουλάχιστον έως το δεύτερο μισό του Απριλίου για τις πληρωμές του ρωσικού αερίου σε ρούβλια

Διορία έως το δεύτερο μισό του  Απριλίου δίνει η Ρωσία στους ευρωπαίους εισαγωγείς ρωσικού φυσικού αερίου για να συμμορφωθούν  με την απαίτηση της Μόσχας  να πληρώνεται σε ρούβλια, με βάση τον μηχανισμό που ανακοίνωσε την Πέμπτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

«Οι πληρωμές για τις πραγματικές παραδόσεις που γίνονται τώρα δεν χρειάζεται να πραγματοποιηθούν σήμερα», ανέφερε ο Ντμίτρι Πεσκόφ.

«Πρέπει να γίνει κάπου στο δεύτερο μισό του Απριλίου ή ακόμα και στις αρχές Μαΐου» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, σύμφωνα με τους Financial Times.

Οι δηλώσεις του Πεσκόφ μειώνουν τον φόβο πως η Μόσχα θα μπορούσε να διακόψει άμεσα τις προμήθειες στους αγοραστές των «μη φιλικών κρατών». Άλλωστε, η Gazprom ανακοίνωσε την Παρασκευή πως θα συνεχίσει να εξυπηρετεί τα αιτήματα που έχει λάβει.

Πάντως, οι χώρες της ΕΕ αρνούνται να πληρώσουν σε ρούβλια καθώς όπως υποστηρίζουν το διάταγμα που υπέγραψε την Πέμπτη ο Βλαντίμιρ Πούτιν παραβιάζει τους όρους των συμβολαίων αγοράς, τα οποία μιλάνε για πληρωμές σε συνάλλαγμα.

mononews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news