facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

Απαγορεύεται από αύριο το ψάρεμα στον Έβρο

Με απόφαση του Αντιπεριφερειαρχη  Έβρου ξεκινάει από αύριο Παρασκευή  15 Απριλίου η απαγόρευση αλιείας επαγγελματικής και ερασιτεχνικής με κάθε μέσο και εργαλείο. Πιο συγκεκριμένα στην περιοχή ευθύνης της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Έβρου απαγορεύεται στον ποταμό Έβρο και το Δέλτα αυτού, στους χειμάρρους Ειρήνη (Μαΐστρου), Λουτρού, Αρδανίου, Προβατώνα, Μαυρόρεμα, Διαβολόρεμα, στον υδροταμιευτήρα Αλεξανδρούπολης, φράγματος Καβησσού, στους παραποτάμους του Έβρου, σε κανάλια και σε λοιπούς υδάτινους σχηματισμούς γλυκού νερού.

Ακόμη, στην περιοχή ευθύνης της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Ορεστιάδας απαγορεύεται στον ποταμό Έβρο και στους παραποτάμους Άρδα και Ερυθροπόταμο, στη φραγμαλίμνη Κομάρων, στα φράγματα Θεραπειού και Πετρωτών, στις τάφρους Πυθίου και Τ16 Ορεστιάδας, στα μικροφράγματα Αλεποχωρίου, Ασβεστάδων, Βρυσικών, Δόξας, Μεταξάδων και Παλιουρίου, στο Γουρουνόρεμα Ασημένιου, σε κανάλια και σε λοιπούς υδάτινους σχηματισμούς γλυκού νερού.

Η απαγόρευση αυτή  αποσκοπεί στην προστασία της αναπαραγωγής των ψαριών και κάθε υδρόβιου οργανισμού και ισχύει μέχρι το τέλος  Μαΐου.

Οι παραβάτες τιμωρούνται σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

ertnews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news