facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 5 Μαρτίου 2022

Πόλεμος στην Ουκρανία: To PayPal διακόπτει τις υπηρεσίες του στη Ρωσία

Η PayPal Holdings Inc ανακοίνωσε ότι διακόπτει τις υπηρεσίες της στη Ρωσία, ως αποτέλεσμα «των τρεχουσών συνθηκών», όπως μετέδωσε σήμερα η Guardian. Πρόκειται για την τελευταία προσθήκη στη μακρά λίστα των χρηματοοικονομικών και τεχνολογικών εταιρειών που τις τελευταίες μέρες λαμβάνουν μέτρα, «παγώνοντας» ή αποχωρώντας από τις δραστηριότητες τους στη Ρωσία ύστερα από κύμα κυρώσεων που επιβλήθηκαν ύστερα από την εισβολή της Μόσχας στην Ουκρανία.

Ο πρόεδρος της εταιρείας Dan Schulman ανέφερε σε δήλωσή του ότι η PayPal Holdings Inc συντάσσεται με τη διεθνή κοινότητα καταδικάζοντας τη βίαιη στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία. Εκπρόσωπος της εταιρείας διευκρίνισε ότι η PayPal θα υποστηρίζει αναλήψεις για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα» ώστε η διακοπή των υπηρεσιών να γίνει σε συμμόρφωση με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς.

Άλλες εταιρίες οι οποίες έχουν ανακοινώσει τα σχέδιά τους να αποχωρήσουν από τη Ρωσία ή να περιορίσουν τις δραστηριότητές τους εκεί περιλαμβάνουν αυτοκινητοβιομηχανίες, όπως η Daimler Truck, η Mercedes-Benz Group, η General Motors, η Ford Motor Co κ.α., πολλές τράπεζες, αλλά και τεχνολογικούς κολοσσούς, όπως η Apple και η Microsoft.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news