facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 5 Μαρτίου 2022

Πούτιν: Οι δυτικές κυρώσεις μοιάζουν με κήρυξη πολέμου

Οι δυτικές κυρώσεις στη Ρωσία μοιάζουν με κήρυξη πολέμου, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν.

Σε σχόλια στην κρατική τηλεόραση, ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε σήμερα το μεσημέρι ότι όλα οδεύουν βάσει σχεδίου στην Ουκρανία και ότι ο ρωσικός στρατός θα εκπληρώσει τους στόχους του στο πλαίσιο της «ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης».

Παράλληλα, ο κ. Πούτιν είπε ότι η Ρωσία επιθυμεί την «αποστρατιωτικοποίηση της Ουκρανίας», προσθέτοντας ότι η χώρα πρέπει να έχει ουδέτερο καθεστώς.

Επανέλαβε μια γνωστή πλέον γραμμή ότι η Ρωσία ήλπιζε να «απο-ναζιστοποιήσει» την Ουκρανία και τόνισε ότι οι «νεοναζί κρύβονται πίσω από τους αμάχους» στην Ουκρανία.

Τέλος, έκανε γνωστό ότι δεν σκοπεύει να κηρύξει στρατιωτικό νόμο στη Ρωσία.

Συνέχισε λέγοντας ότι η ρωσική κυβέρνηση βρίσκεται σε συνομιλίες με εταιρείες μίσθωσης αεροσκαφών για την επίλυση πιθανών ζητημάτων που συνδέονται με τις κυρώσεις της Δύσης για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Νωρίτερα, η κρατική αεροπορική αρχή της Ρωσίας συνέστησε στις ρωσικές αεροπορικές εταιρείες με ξένο μισθωμένο αεροσκάφος να αναστείλουν τις πτήσεις επιβατών και φορτίου από τη Ρωσία στο εξωτερικό, από τις 6 Μαρτίου και από ξένες χώρες προς τη Ρωσία από τις 8 Μαρτίου, για να αποφευχθεί η πιθανή κατάσχεσή τους.

Υπενθυμίζεται ότι η Δύση έχει επιβάλει σκληρές κυρώσεις στη Μόσχα από την έναρξη της εισβολής στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου, με στόχο να επηρεάσει τη ρωσική οικονομία.

mononews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news