facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 19 Μαρτίου 2022

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Ρωσία απειλεί την Ιταλία – «Συνέλθετε μη φτάσουμε σε συνέπειες»

Ξεπέρασε τα όρια και στην Ιταλία το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας! Εκπρόσωπός του κάλεσε τη Ρώμη να «συνέλθει», ειδάλλως θα υπάρξουν συνέπειες και μάλιστα «μη αναστρέψιμες»!

Τις απειλές της Ρωσίας στην Ιταλία φέρνει στο φως δημοσίευμα της La Repubblica. Σύμφωνα με αυτό, το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών διεμήνυσε ότι η Ρώμη, αλλά κι άλλες πρωτεύουσες στην Ευρώπη, πρέπει να συνέλθει, για να μην φτάσουμε σε μη αντιστρέψιμες συνέπειες!

Η απειλητική προς την Ιταλία, κι όχι μόνο, δήλωση έγινε από τον Αλεξέι Παραμόνοφ, υπεύθυνο του τομέα ευρωπαϊκών θεμάτων του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.

«Οι κυρώσεις δεν είναι δική μας επιλογή. Δεν θέλουμε, η λογική του Γάλλου υπουργού οικονομικών Μπρούνο Λε Μερ, ο οποίος κήρυξε ολικό χρηματοοικονομικό πόλεμο στην Ρωσία, να βρει θιασώτες στην Ιταλία, προκαλώντας μια σειρά από μη αντιστρέψιμες συνέπειες», δήλωσε ο Παραμόνοφ.

«Στη Ρώμη, όπως και σε άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, περιμένουμε να συνέλθουν, να θυμηθούν τα βαθιά συμφέροντα των λαών τους και τις ειρηνικές σταθερές των προσδοκιών της εξωτερικής πολιτικής τους», συμπλήρωσε ο Ρώσος αξιωματούχος.

newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news