facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 19 Μαρτίου 2022

Ρώμη: Ουκρανή μητέρα πέθανε μετά από 30 ώρες ταξίδι μπροστά στα ανήλικα παιδιά της

Μια τραγωδία μες στην τραγωδία εξελίχθηκε την Παρασκευή το πρωί στη Ρώμη. Η 46χρονη Ουκρανή Natalia Kretova ταξίδεψε με λεωφορείο από την πόλη Ternopil (στη Δυτική Ουκρανία) προς την Ιταλική πρωτεύουσα ώστε να ξεφύγει από τους βομβαρδισμούς στην πόλη της και να προβεί σε ένα νέο ξεκίνημα με τα δύο παιδιά της, 11 και 12 ετών, με τα οποία ταξίδευε. Ένα ταξίδι 30 ωρών, στο τέλος του οποίου όμως σημειώθηκε η τραγωδία.

Μόλις αποβιβάστηκε από το λεωφορείο στην περιοχή Ostiense της Ρώμης, αφετηρία του σωτήριου ταξιδιού, η γυναίκα ένιωσε δυνατούς πόνους στο στήθος και αμέσως σωριάστηκε στο έδαφος, μπροστά στα παιδιά της. Μέσα σε λίγο διάστημα της χορηγήθηκαν οι πρώτες βοήθειες αλλά η γυναίκα είχε ήδη χάσει τις αισθήσεις της και λίγο μετά πέθανε.

Κατόπιν ελέγχου στις αποσκευες της Ουκρανής μητέρας, βρέθηκαν φάρμακα για τη θεραπεία της υπέρτασης από την οποία η γυναίκα έπασχε. Αναμένεται η νεκροψία για να επαληθευτούν τα αίτια του θανάτου της.

Επίσης, η αστυνομία μίλησε με τους συνεπιβάτες της άτυχης γυναίκας, όπου διαπίστωσαν πως είχε μιλήσει με μια καλόγρια και της είχε εμπιστευθεί πως δεν είχε κανένα φίλο ή συγγενή στην Ιταλία. Η καλόγρια θα έδινε στέγαση σε αυτήν και στα παιδιά της στη δομή όπου κατοικεί στο Castel Gandolfo, κοντά στη Ρώμη. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, τα δύο ανήλικα παιδιά πράγματι θα φιλοξενηθούν στην εν λόγω δομή.

ertnews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news