facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

Μακρόν: «Ο Πούτιν αρνείται να σταματήσει, προσώρας, τις επιθέσεις εναντίον της Ουκρανίας»

«Ο Πρόεδρος Πούτιν αρνείται να σταματήσει, προσώρας, τις επιθέσεις εναντίον της Ουκρανίας», έγραψε στο twitter ο Εμανουέλ Μακρόν μετά την τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον Ρώσο ομόλογό του, η οποία διήρκεσε 1 ώρα και 30 λεπτά. Το τηλεφώνημα έγινε κατόπιν αιτήματος του προέδρου Πούτιν για να ενημερώσει τον πρόεδρο Μακρόν στο πλαίσιο της ειλικρίνειας που έχει επιτευχθεί μεταξύ τους. Συνομιλούν στον ενικό.

Πρόκειται για το 3ο τηλεφώνημα από την εισβολή, στις 24/2.

Μετά τη συνομιλία, ο Πρόεδρος Μακρόν αποφάσισε να σκληρύνει τις κυρώσεις περαιτέρω γιατί λειτουργούν, συμπεραίνουν στο Παρίσι, όπως έγινε με το ρωσικό νόμισμα, το ρούβλι.

Η Γαλλία προσβλέπει στο χαρτί «Κίνα» πλέον. Το γεγονός ότι στον ΟΗΕ η Κίνα απείχε και δεν καταψήφισε την καταδίκη της ρωσικής εισβολής κρίνεται από το Ελιζέ ως «πολύ αξιόλογο».

«Ενδιαφερόμαστε για το γεγονός ότι η Κίνα πρότεινε τη διαιτησία της» και «είμαστε σε επαφή με το Πεκίνο», επισήμανε η γαλλική Προεδρία.

«Ο διάλογος για την προστασία των πληθυσμών, η επίτευξη χειρονομιών που θα αποτρέψουν ανθρώπινα δράματα, προκειμένου να μπει ένα τέλος σε αυτόν τον πόλεμο: αυτό είναι το νόημα της δέσμευσής μου στο πλευρό του Προέδρου Ζελένσκι και της διεθνούς κοινότητας. Η αποφασιστικότητά μου ήταν και θα παραμείνει απόλυτη», πρόσθεσε στην ίδια ανάρτηση ο Γάλλος Πρόεδρος.

ertnews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news