facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

Πολωνία και Σουηδία επικρίνουν τη FIFA για το θέμα της Ρωσίας

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει... Η Πολωνία απάντησε αμέσως στην πρόταση της FIFA που επέβαλε στη Ρωσία την Κυριακή να διεξάγει τους αγώνες της υπό ουδέτερη σημαία και τις εντός έδρας αναμετρήσεις εκτός της επικράτειάς της.

«Απαράδεκτο», κατά τον πρόεδρο της Πολωνικής Ομοσπονδίας, Σέζερι Κουλέσα. «Η θέση μας παραμένει η ίδια: η Εθνική Πολωνίας ΔΕΝ θα παίξει με τη Ρωσία στα πλέι οφ, ανεξάρτητα από το όνομα που θα εμφανίσει η ρωσική ομάδα», ανακοίνωσε με τη μέγιστη δυνατή σταθερότητα.

Μια σταθερότητα που φαίνεται να λείπει από τον πρόεδρο της FIFA Τζιάνι Ινφαντίνο, ενώ έχουν επιβληθεί πολύ σκληρές κυρώσεις σε αρκετούς τομείς, και ειδικότερα στον κόσμο του αθλητισμού, κατά της Ρωσίας, από τότε που ο Βλαντιμίρ Πούτιν διέταξε την εισβολή στην Ουκρανία.

Εδώ και τέσσερις ημέρες οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις χτυπούν τον γείτονά τους και προσπαθούν να καταλάβουν την πρωτεύουσα, το Κίεβο. Η FIFA, ωστόσο, διατηρεί το δικαίωμα να επιβάλει «πρόσθετες κυρώσεις, συμπεριλαμβανομένου του πιθανού αποκλεισμού από τις διοργανώσεις». 

Αυτό το ενδεχόμενο αναφέρθηκε τις τελευταίες ώρες, ιδίως από τη Γαλλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FFF). Η θέση της Πολωνίας θέτει υπό αμφισβήτηση τη διεξαγωγή των πλέι οφ του Παγκοσμίου Κυπέλλου στα τέλη Μαρτίου, επειδή η ομάδα του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πρέπει να αντιπαρατεθεί με τη Ρωσία στη Μόσχα, στις 24 Μαρτίου.

Η Σουηδία, απειλούμενη με «σοβαρές στρατιωτικές επιπτώσεις» από τη Ρωσία, υιοθέτησε μια θέση παρόμοια με αυτή των Πολωνών. 

«Δεν είναι καθόλου αυτό που ελπίζαμε», εξέφρασε τη λύπη του ο γενικός γραμματέας της Σουηδικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (SvFF), Χάκαν Σιέστραντ, ο οποίος ελπίζει «να πείσει τη FIFA να λάβει μια πιο σταθερή απόφαση γι΄ αυτό το θέμα».

naftemporiki 

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news