facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

Εισβολή στην Ουκρανία: «Ναι, εκτοξεύτηκαν ρουκέτες από τα εδάφη μας στην Ουκρανία» είπε ο Λουκασένκο

Τις δηλώσεις του Βολοντιμίρ Ζελένσκι για «πυραύλους που εκτοξεύονται κατά της Ουκρανίας από τη Λευκορωσία» φέρεται να επιβεβαίωσε ο ίδιος Λευκορώσος πρόεδρος Αλεξάντρ Λουκασένκο, τονίζοντας πως «αυτό το βήμα έγινε αναγκαστικά» και όχι υπό τις δικές του οδηγίες, σύμφωνα με το πρακτορείο BELTA.

«Στις 11:00 (το βράδυ της 23ης Φεβρουαρίου), την παραμονή της σύγκρουσης (στην Ουκρανία), πράγματι, δύο ή τρεις πύραυλοι εκτοξεύτηκαν από εδάφη μας, όπου βρίσκονταν τα ρωσικά στρατεύματα για ασκήσεις, σε περιοχές κοντά στο Τσερνόμπιλ», είπε ο Λουκασένκο.

Σύμφωνα με τον Λουκασένκο, ουκρανικά τάγματα αναπτύχθηκαν λίγα χιλιόμετρα από τα σύνορα της Λευκορωσίας. Ο ίδιος ενημερώθηκε, αλλά δεν έδωσε εντολές για εκτόξευση ρουκετών.

«Είπα, «ναι, παιδιά, το βλέπουμε». Και μετά οι Ρώσοι εκτόξευσαν δύο ή τρεις πυραύλους σε αυτές τις θέσεις. Μετά από αυτό, δεν υπήρχαν άλλες θέσεις», πρόσθεσε ο Λευκορώσος ηγέτης.

Νωρίτερα, ο Λουκασένκο υποσχέθηκε να δημιουργήσει όλες τις προϋποθέσεις για διαπραγματεύσεις μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, καθώς, όπως είπε, εκπρόσωποι των ουκρανικών ελίτ του ζήτησαν να συνομιλήσει με τον Βολοντιμίρ Ζελένσκι.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news