facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

Euroferry: Προσπάθειες για 5η μέρα στο καιόμενο κουφάρι του πλοίου

Τις προσπάθειες για πέμπτη μέρα στα καιόμενα καταστρώματα του φορτηγού πλοίου Euroferry συνεχίζουν οι διασώστες, σήμερα πια υπό βροχή, με την ελπίδα να βρουν τους δέκα αγνοούμενους καθώς δεν έχουν καταφέρει να προσεγγίσουν ακόμα σε όλα τα σημεία του πλοίου.

Το θερμικό φορτίο παραμένει υψηλό με τα πυροσβεστικά συνεργεία να ρίχνουν συνεχώς νερό στο εξωτερικό μέρος σε μια προσπάθεια ρίξουν τη θερμοκρασία ώστε να μπορέσουν οι διασώστες που επιχειρούν διαδοχικά ανά ομάδες των 10, να κάνουν τη δουλειά τους.

(AP Photo/Petros Giannakouris)

Την ίδια ώρα οι συγγενείς των αγνοουμένων περνούν τον δικό τους Γολγοθά, άυπνοι και γεμάτοι αγωνία. Όπως μετέδωσε η ρεπόρτερ της ΕΡΤ Μαρία Παγκράτη χθες δεν έλειψε η ένταση με αρκετούς να διαμαρτύρονται ζητώντας απεγνωσμένα να τους επιτραπεί με κάποιο τρόπο να προσεγγίσουν το θερμό κουφάρι του φορτηγού ώστε να διαπιστώσουν πως γίνεται ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό.

Η ελπίδα να αντικρίσουν ξανά την εικόνα ενός ανθρώπου να προβάλλει μέσα από τα αποκαΐδια όπως συνέβη στην περίπτωση του 22χρονου Λευκορώσου την Κυριακή είναι αυτή που τους κρατά στα πόδια, αν και πλέον αμφισβητούνται τα όσα φέρεται να είχε αρχικά πει για φωνές που είχε ακούσει.

Την ίδια ώρα, δεν σταματούν να καταγγέλλουν τις άθλιες συνθήκες υπό τις οποίες έπρεπε να εργάζονται οι δικοί τους άνθρωποι ως επαγγελματίες οδηγοί αυτοκινήτων ενώ αναπάντητα παραμένουν ερωτήματα όπως: από ποια αιτία ξέσπασε η φωτιά στο γκαράζ του πλοίου, πώς ενήργησε το πλήρωμα τα πρώτα κρίσιμα λεπτά, εάν λειτούργησαν τα συστήματα πυρασφάλειας, πώς είχαν παραμένει στο γκαράζ οδηγοί φορτηγών.

ertnews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news