facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

Κρήτη: Στα χέρια των αρχών και οι άλλοι δύο κρατούμενοι που απέδρασαν

Στα χέρια των αστυνομικών αρχών βρίσκονται οι δύο κρατούμενοι που απέδρασαν τα ξημερώματα της Δευτέρας, από το Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, οι δύο κρατούμενοι που μέχρι σήμερα διέφευγαν της σύλληψης εντοπίστηκαν από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στην περιοχή Σόδυ του Ακρωτηρίου Χανίων, το οποίο είχαν διαρρήξει!

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Χανίων, την ΟΠΚΕ, το Τμήμα Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος και τη Δίωξη Ναρκωτικών Χανίων.

Υπενθυμίζεται πως το βράδυ της Δευτέρας συνελήφθησαν τρεις κρατούμενοι στο κέντρο του Ηρακλείου και το μεσημέρι της Τρίτης μεταφέρθηκαν στον Εισαγγελέα.

Μετά από μια ακροαματική διαδικασία που διήρκεσε περισσότερες από έξι ώρες, λίγο μετά τις 10 το βράδυ το Μονομελές αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο έκρινε και τους τρεις κατηγορούμενους για την απόδραση από τα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων, ενόχους και τους επέβαλε τις εξής ποινές.

Στον 29χρονο που εκτίει πολύχρονη ποινή για διακίνηση ναρκωτικών, φυλάκιση συνολικά 42 μήνες. Στον 43χρονο που έχει καταδικαστεί σε ισόβια για ληστείες, εκ των οποίων η μια με νεκρό και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, φυλάκιση 34 μήνες  Στον 32χρονο που εκτίει πολύχρονη ποινή για ληστεία φυλάκιση 34 μήνες.  Και οι τρεις οδηγήθηκαν στο Κατάστημα Κράτησης Χανίων στην Αγιά.

creta24

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news