facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

Χαλκιδική: Αδέσποτος σκύλος δάγκωσε 14χρονη στο πόδι

Για μία ακόμη φορά σε διάρκεια ενός μήνα κάτοικος της Νικήτης Χαλκιδικής δέχεται επίθεση από αδέσποτο σκύλο. Αυτή την φορά κοριτσάκι 14 ετών  δέχθηκε επίθεση και   δαγκώθηκε  στο πόδι  από αδέσποτο σκυλί που βρισκότανε  με άλλα 5 αδέσποτα 8 το πρωί 14-2-22 έξω από το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ  Νικήτης

Το κοριτσάκι πήγε σε Δημόσιο Ιατρείο όπως του παρασχέθηκε η σχετική  ιατρική αγωγή και συντάχθηκε ΕΝΤΟΛΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ (βλέπε φωτο) για να γίνει από τον  ΔΗΜΟ ΣΙΘΩΝΙΑΣ που είναι υπεύθυνος για τα αδέσποτα Βέβαια ο  σκύλος μαζί με την αγέλη εξαφανίσθηκαν και δεν είναι

γνωστό αν το σκυλί είναι εμβολιασμένο 

Ευχόμαστε να μην συμβεί κάτι στο κοριτσάκι , έγινε καταγγελία και στο Αστ. Τμήμα Αγ.Νικολάου , να εφαρμοστούν τα νόμιμα που προβλέπει η νομοθεσία για τους  αρμόδιους.

Πριν ένα μήνα 60 χρονη καθαρίστρια έσπασε το πόδι της λίγα μέτρα από το Δημοτικό Σχολείο  έξω από το Δημαρχείο Σιθωνίας  πέφτοντας τρομοκρατημένη από αγέλη 13 αδέσποτων, και πριν 2 βδομάδες στόχος αγέλης έγινε σκυλάκι  στην αυλή σπιτιού στη Νικήτη που  σώθηκε με κίνδυνο της ακεραιότητάς όπως αναφέρει ιδιοκτήτης « κατασακατεμένο μες τα αίματα» .

Κάτοικοι της Νικήτης αγανακτισμένοι μαζέψανε υπογραφές καταγγέλλοντας τους υπεύθυνους και καταθέσαν την επιστολή στο Δήμαρχο Σιθωνίας.  (η επιστολή πιο κάτω )

Μέχρι τώρα τίποτα . Είναι καιρός να ασχοληθεί η δικαιοσύνη.

Το έγγραφο από τον Ιατρό

 newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news