facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

Το Spiegel αμφισβητεί την εγκυρότητα του τεστ του Ν.Τζόκοβιτς

Σε πανικό βρίσκονται τα συστημικά ΜΜΕ της Δύσης μετά τη νίκη του Νόβακ Τζόκοβιτς στο δικαστήριο και ψάχνουν να βρουν κάθε τρόπο για να δείξουν ότι ο Σέρβος τενίστας εξαπάτησε το δικαστήριο. 

Εν αναμονή της απόφασης του Υπουργού Μετανάστευσης Άλεξ Χοκ για το αν θα ακυρωθεί εκ νέου η βίζα του Νόβακ Τζόκοβιτς, ένα ρεπορτάζ του γερμανικού περιοδικού «Spiegel» αμφισβητεί το κατά πόσο είναι έγκυρο το τεστ που έκανε ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο Βελιγράδι στις 16/12/21 και στο οποίο διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Υπενθυμίζεται πως η πλευρά του Σέρβου τενίστα ισχυρίζεται πως βγήκε θετικός στον κορωνοϊό σε τεστ που έκανε εκείνη τη μέρα στο Βελιγράδι και γι' αυτό ζήτησε άδεια εξαίρεσης από τον εμβολιασμό προκειμένου να έρθει στην Αυστραλία.

Το Spiegel σκάναρε το QR Code από το τεστ κορονοϊού του Τζόκοβιτς στις 16 Δεκεμβρίου, από τα έγγραφα που προσκόμισαν στο δικαστήριο και δημοσιεύτηκαν τη Δευτέρα, και βγήκε θετικό.

Όμως, μια ώρα μετά, το ίδιο τεστ, όταν σκαναρίστηκε, βγήκε αρνητικό, προκαλώντας πολλά ερωτηματικά αναφορικά με την αξιοπιστία του.

 

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news