facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

Γερμανία: «Μπλόκο» στους ανεμβολίαστους από την Μέρκελ

Η απερχόμενη καγκελάριος της Γερμανίας ,Ανγκελα Μέρκελ, προειδοποίησε ότι θα επιβληθούν «αυστηρά περιοριστικά μέτρα για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί», μεταδίδει το γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο n-tv, καθώς το τέταρτο κύμα της πανδημίας επεκτείνεται ανησυχητικά στη χώρα και ο αριθμός των κρουσμάτων αυξάνεται.

Μιλώντας στο Εκτελεστικό Συμβούλιο του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU), η Ανγκελα Μέρκελ εξέφρασε την ανησυχία της για την αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού, σύμφωνα με το n-tv. «Τόσο η καγκελάριος, όσο και ο υπουργός Υγείας ,Γενς Σπαν αναφέρθηκαν στην δύσκολη κατάσταση και δεν απέκλεισαν ακόμη και τις καθημερινές εξετάσεις στο χώρο εργασίας για μη εμβολιασμένα άτομα», αναφέρει το γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο. Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος σε όσους δικαιούνται εμβολιασμό αλλά δεν τον έχουν κάνει. 

Τα καταγεγραμμένα νέα κρούσματα στη Γερμανία  αυξάνονται εδώ και μέρες, ενώ  το ποσοστό εμβολιασμού παραμένει στάσιμο σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Robert Koch, η επίπτωση των επτά ημερών είναι αυτή τη στιγμή 153,7 και αυξάνεται η πληρότητα των μονάδων εντατικής θεραπείας με ασθενείς με κορωνοϊό. Ωστόσο, υπάρχουν τεράστιες περιφερειακές διαφορές: Η Θουριγγία (306,5), η Σαξονία (284,4) και η Βαυαρία (248,9) έχουν πολύ υψηλό αριθμό κρουσμάτων, ενώ στο κρατίδιο Σλέσβινγκ –Χολστάιν, από την άλλη πλευρά, η τιμή είναι σημαντικά χαμηλότερη στο 70,6. Στη Βαυαρία υπάρχουν μάλιστα  τρεις περιφέρειες με πάνω από 600 επίπτωση επτά ημερών.

naftemporiki

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news