facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

Κορωνοϊός - Λαμία: Σε πνευμονικό οίδημα οφείλεται ο θάνατος της 14χρονης - Αύριο η κηδεία της

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Λαμία με την είδηση του θανάτου ενός κοριτσιού, 14αρων μόλις ετών στο νοσοκομείο της Λαμίας.

Το κορίτσι, νοσούσε από κορονοϊό, η κατάστασή του επιδεινώθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς άφησε την τελευταία του πνοή το απόγευμα του Σαββάτου 4 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι, ο θάνατος του κοριτσιού οφείλεται σε πνευμονικό οίδημα, ενώ αναμένονται και οι εργαστηριακές εξετάσεις.

Η τραγική είδηση σόκαρε όλη τη χώρα και οι δικοί της άνθρωποι δεν μπορούν ακόμη να συνειδητοποιήσουν πως η Κυριακή έφυγε από τη ζωή.

Μέσα στον πόνο της, η οικογένεια του κοριτσιού, ευχαριστεί όλο τον κόσμο για την συμπαράστασή του. Η δικηγόρος τους Σοφία Σταυράκη με σημερινές της δηλώσεις τονίζει πως η οικογένεια ζητά από τους δημοσιογράφους να σεβαστούν το πένθος της.

Ο Εισαγγελέας Λαμίας έχει ήδη διατάξει έρευνα για τις συνθήκες από τις οποίες χάθηκε το κορίτσι.  ΕΔΕ έχει επίσης διατάξει και η 5η Υγειονομική Περιφέρεια.

Όπως επισημαίνει η κυρία Σταυράκη η οικογένεια έχει δηλώσει παράσταση προκειμένου να υποστηρίξει όποια κατηγορία, αν αυτή βέβαια αποδοθεί. Επίσης η συνήγορος της οικογένειας διαψεύδει πως οι γονείς της 14χρονης δεν τηρούσαν τα μέτρα κατά του κορονοϊού.

Δείτε αναλυτικό ρεπορτάζ:

Φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο στο άτυχο κορίτσι αύριο Τρίτη  στις 11:00 το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στα Γαλανέικα Λαμίας.  Η ταφή της 14χρονης θα γίνει στα Στύρφακα  του δήμου Λαμιέων.

Η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων να ενισχυθεί οικονομικά το φιλόπτωχο ταμείο του Ι.Ν. του Αγίου Αθανασίου.

tvstar

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news