facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021

Pfizer vs Merck: Τι ξέρουμε για τα δύο χάπια κατά του κορωνοϊού

Η Pfizer ανακοίνωσε στοιχεία σύμφωνα με τα οποία το πειραματικό της χάπι μειώνει κατά 89% τον κίνδυνο νοσηλείας ή θανάτου σε άτομα με υψηλό κίνδυνο από την Covid-19. Η Merck, που ήδη έλαβε άδεια κυκλοφορίας στη Βρετανία, ανακοίνωσε ότι το δικό της σκεύασμα έδειξε 50% μείωση.

Δεν μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις, μέχρι το προφίλ κινδύνου των ασθενών γίνει πιο ξεκάθαρο, επισημαίνει ο αναλυτής του Bloomberg, Sam Fazeli.

Τι γνωρίζουμε με βάση τα δεδομένα που έχουμε:

Δοσολογία του Paxlovid της Pfizer: Δύο φορές τη μέρα για πέντε ημέρες

Δοσολογία του Molnupiravir της Merck: Δύο φορές τη μέρα για πέντε ημέρες

Παραγωγή του Paxlovid της Pfizer: Αναμένεται να φτιάχνει 180.000 πακέτα έως το τέλος της χρονιάς και τουλάχιστον 50 εκατομμύρια ως τα τέλη του 2022.

Παραγωγή του Molnupiravir της Merck: Αναμένεται να παράξει 10 εκατομμύρια θεραπείες έως τα τέλη της χρονιάς, έχει δώσει άδειες σε άλλες εταιρείες για παραγωγή γενοσήμου και σχεδιάζει αύξηση παραγωγής.

Κατάσταση αναφορικά με την αδειοδότηση του Paxlovid της Pfizer: Σχεδιάζει να προσθέσει κλινικά δεδομένα στις ΗΠΑ για να λάβει αδειοδότηση.

Κατάσταση αναφορικά με την αδειοδότηση του Molnupiravir της Merck: Εγκρίθηκε στη Μεγάλη Βρετανία και έκανε αίτηση στις ΗΠΑ.

Σε συζητήσεις αδειοδότησης η Pfizer

Eν τω μεταξύ, η Pfizer βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Ομάδα Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας Φαρμάκων (Medicines Patent Pool) που υποστηρίζεται από τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύναψη μιας συμφωνίας αδειοδότησης που θα επιτρέπει σε τρίτα μέρη να παράγουν και να διανέμουν το χάπι της φαρμακευτικής κατά του κορωνοϊού, εφόσον εγκριθεί από τις ρυθμιστικές αρχές, δήλωσαν καλά πληροφορημένες πηγές στο Reuters.

 euro2day

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news