facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

«Πλεύρης και Μητσοτάκης να έρθουν να δουν την κατάσταση στον Ερυθρό»

«Η κατάσταση στον Ερυθρό Σταυρό είναι τραγική, χωρίς να υπερβάλλω. Καλούμαστε με 35% του προσωπικού μας να τα βγάλουμε πέρα σε εφημερίες που καλύπτουμε όλο σχεδόν το λεκανοπέδιο και τη νότια Ελλάδα», δήλωσε στο Open η πρόεδρος των εργαζόμενων του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός Βούλα Γεωργάκη.

«Ενας τραυματιοφορέας καλείται να ανταποκριθεί σε 500 ασθενείς. Προχθές στην εφημερία ήταν τρεις τραυματιοφορείς, συνάδελφος έσπασε το χέρι του και οι άλλοι δύο επωμίστηκαν την εφημερία βλέποντας στο νοσοκομείο 1.200 ασθενείς. Οι νοσηλεύτριες είναι 1 ανά 40 ασθενείς», κατήγγειλε.

«Πώς μπορούν να αποδώσουν αυτοί οι άνθρωποι; Πού είναι το προσωπικό που μας έταξαν;», αναρωτήθηκε, σημειώνοντας ότι αυτή τη στιγμή «έρχεται και άλλο κύμα πανδημίας».

Ποιος οργανισμός μπορεί να ανταποκριθεί με 35% του προσωπικού του σε μία τέτοια δομή όπως ο Ερυθρός Σταυρός, ένα νοσοκομείο εμβληματικό που εφημερεύει κάθε μέρα μέχρι τις 2».

«Προκαλώ τον υπουργό, τον πρωθυπουργό, ελάτε στον Ερυθρό. Σηκώνουμε το βάρος, δεν αντέχουμε άλλο, κάνουμε έκκληση για προσωπικό».

euro2day

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news