facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

Κορωνοϊός: Aνακοίνωσαν λάθος αριθμό νεκρών!

Όπως αποκάλυψε η με καθυστέρηση ενσωμάτωση θανάτων στο Εθνικό Μητρώο COVID-19, 112 συνολικά ασθενείς καταγράφηκαν ότι έχασαν τη μάχη με τον κορωνοϊό το τελευταίο 24ωρο και όχι 105
που ανακοινώθηκε αρχικά .

Το απρόβλεπτο της πανδημίας διαψεύδει τα μοντέλα των ειδικών, όχι όμως προς θετικότερες εξελίξεις. Οι διασωληνωμένοι ασθενείς, που αναμένονταν να «σπάσουν» το φράγμα των 600 στο τέλος του μήνα, ανήλθαν σήμερα στους 608, από 590 χθες. Η πορεία του σκληρού επιδημιολογικού δείκτη προβλέπεται μάλλον δυσοίωνη, εφόσον ληφθεί υπ' όψιν η αύξηση κατά 10% μέσα σε μία μόλις εβδομάδα.

Στη σημερινή έκθεση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), πλην του μεγάλου αριθμού διασωληνωμένων ανεμβολίαστων στην πλειονότητά τους (82,73%) και νέων κρουσμάτων (7.287), αναγράφεται ένα επώδυνο ρεκόρ. Όπως αποκάλυψε η ενσωμάτωση θανάτων που καταγράφηκαν με καθυστέρηση στο Εθνικό Μητρώο COVID-19, 112 συνολικά ασθενείς καταγράφηκαν ότι έχασαν τη μάχη με τον κορωνοϊό το τελευταίο 24ωρο. Σημειώνεται ότι ο αριθμός που ανακοινώθηκε αρχικά, ήταν 105.

 

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news