facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

Covid-19: Ενημέρωση για παιδιά που νοσούν και κλειστά σχολικά τμήματα κάθε Τετάρτη

Κάθε Τετάρτη στο εξής θα ανακοινώνονται από τον ΕΟΔΥ τα στοιχεία σχετικά με τα παιδιά ηλικίας 4 έως 17 ετών που νοσούν από κορωνοϊό, ανέφερε, ερωτηθείς σχετικά με την πανδημία και τους εμβολιασμούς, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Όπως επισήμανε, στην ηλικιακή αυτή ομάδα έχουν αυξηθεί κατακόρυφα τα κρούσματα το τελευταίο διάστημα.

Παράλληλα, υπογράμμισε πως υπάρχει κυβερνητικό σχέδιο για να παραμείνουν ανοιχτά τα σχολεία με τον εμβολιασμό των παιδιών, το ειδικό πλαίσιο λειτουργίας εντός των σχολείων, αλλά και στο προαύλιο, αλλά και το αυξημένο τέστινγκ.

Κάθε Τετάρτη, όπως είπε, θα ανακοινώνονται και τα σχολικά τμήματα που είναι σε αναστολή λόγω Covid-19.

«Η κυβέρνηση παρακολουθεί την πορεία της πανδημίας και στην εκπαιδευτική κοινότητα κι ανάλογα με τα δεδομένα στα σχολεία, εφόσον χρειαστεί, θα υπάρξει παρέμβαση» σημείωσε.

Ο κ. Οικονόμου εξήγησε πως αύριο, Τρίτη, έχει προγραμματιστεί από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων διαδικτυακή εκδήλωση με στόχο την ενημέρωση μαθητών και γονέων για τα οφέλη του εμβολιασμού στις ηλικίες 12-17 κατά της νόσου του κορωνοϊού. Η ομότιμη καθηγήτρια Παιδιατρικής και πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου, και η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας Βάνα Παπαευαγγέλου θα απαντήσουν σε απορίες γονέων.

naftemporiki

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news