facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021

ΕΟΠΥΥ: Ελεύθεροι και οι 13 κατηγορούμενοι για απάτη σε βάρος του οργανισμού

Εξελίξεις στην υπόθεση του ΕΟΠΥΥ. Με απόφαση ανακριτή οικονομικού εγκλήματος και εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι και οι 13 κατηγορούμενοι.

Οι 13 φέρονται να εμπλέκονται σε μεγάλη απάτη σε βάρος του ΕΟΠΥΥ, που προκάλεσε ζημιά άνω των 5 εκατ. ευρώ σε βάρος του ελληνικού Δημοσίου.

Σε τρεις από τους 13 που φέρονται ως ηγετικά στελέχη επεβλήθησαν περιοριστικοί όροι και οι υπόλοιποι 10 αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς όρους.

ΕΟΠΥΥ: Αλέξης Κούγιας για την υπόθεση

Σε γραπτή ανακοίνωσή του το δικηγορικό γραφείο του γνωστού ποινικολόγου Αλέξη Κούγια, ο οποίος ανέλαβε την υπεράσπιση των κατηγορουμένων, μεταξύ άλλων, επισημαίνει τα εξής:

«Από την πρώτη στιγμή διαπιστώσαμε ότι αυτή η υπόθεση, η οποία παρανόμως ήρθε στη Δικαιοσύνη με τη διαδικασία του αυτοφώρου, ήταν μια ιδιαίτερα διογκωμένη υπόθεση με ανύπαρκτα αποδεικτικά στοιχεία, η οποία δεν θα άντεχε στην επεξεργασία της κατά το στάδιο της τακτικής ανακρίσεως ούτε από Εισαγγελείς ούτε από τακτικούς Δικαστές».

Σχετικά με την ομόφωνη απόφαση να αφεθούν ελεύθεροι και οι 13 κατηγορούμενοι και να επιβληθούν περιοριστικοί όροι μόνο σε τρεις, ο κ. Κούγιας υποστηρίζει ότι η πράξη αυτή καταδεικνύει την ατυχή επιλογή των τελευταίων ετών να δημιουργούνται εντυπωσιακές δικογραφίες με εντυπωσιακές διώξεις εις βάρος αθώων πολιτών (π.χ. περίπτωση Ριχάρδου).

newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news