facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 25 Μαΐου 2021

Επίθεση Ντεβλέτ Μπαχτσελί σε Κ.Μητσοτάκη για τα παιδιά των Πομάκων: «Να τα λέτε "Τουρκόπουλα"»!

Ο συνέταιρος του Ερντογάν στην κυβέρνηση, Μπαχτσελί, των «Γκρίζων Λύκων» πραγματοποίησε σύσταση κατά του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη, με αφορμή το θέμα της μουσουλμανικής μειονότητας στην Θράκη και την λέξη «Ελληνόπουλα» που χρησιμοποίησε για τα παιδιά των Πομάκων στην Θράκη.

Ο… δημοκράτης Ντεβλέτ Μπαχτσελί αφού πρώτα αναφέρθηκε σε «τουρκική μειονότητα» στη Δυτική Θράκη, κατηγόρησε την Ελλάδα επειδή δεν λέει τα πομακόπουλα… «τουρκόπουλα», κατηγορώντας μας για «ρατσισμό» και «φασισμό»:

«Ο Έλληνας πρωθυπουργός σε τηλεδιάσκεψη στο χωριό Πάχνη, στην Ξάνθη (στις 18 Μαΐου 2021), μετέβη σε δημόσιο νηπιαγωγείο και απευθύνθηκε σε μαθητές και σε εκπαιδευτικούς, χρησιμοποιώντας εκφράσεις που δεν μπορούμε να τις “χωνέψουμε”.

 Το χωριό Πάχνη το αποκάλεσε χωριό Πομάκων και τα τουρκόπουλα τα αποκάλεσε ελληνόπουλα.

Ο Μητσοτάκης τα θαλάσσωσε και έπεσε στη δίνη του παραληρήματος.

Εκείνα είναι τουρκόπουλα, το Pasavik δεν είναι χωριό Πομάκων. Τι θα πει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο σε αυτή την πολιτική αφομοίωσης και φασισμού της Ελλάδας, τι θα πει για αυτό το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο; Δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι είναι ρατσισμός το να αποκαλεί τα τουρκόπουλα ως ελληνόπουλα;».

pronews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news