facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 25 Μαΐου 2021

Ανάβυσσος: Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για τον δάσκαλο που έστελνε μηνύματα σε μαθήτριες Δημοτικού

Ενώπιον της 15ης ανακρίτριας ολοκλήρωσε την απολογία του ο δάσκαλος, που συνελήφθη κατηγορούμενος για αποστολή μηνυμάτων σεξουαλικού περιεχομένου σε μαθήτριες Δημοτικού. Να σημειωθεί πως στη συνέχεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Μετά το τέλος της διαδικασίας, οι δύο δικαστικοί θα αποφασίσουν εάν ο 46χρονος θα προφυλακιστεί ή θα αφεθεί ελεύθερος, με όρους ή άνευ.

Τι είπε στην απολογία του

Ο συλληφθείς είναι αντιμέτωπος με δίωξη για κακουργηματικές και πλημμεληματικές κατηγορίες.

Ειδικότερα, είναι αντιμέτωπος με το κακούργημα της κατάχρησης ανηλίκων κατά συρροή και το πλημμέλημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου μέσω διαδικτύου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Mega, o δάσκαλος αρνήθηκε κατηγορηματικά πως έχει τελέσει την πράξη της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας των ανηλίκων, ενώ παραδέχθηκε πως είχε γραπτή επικοινωνία με τις μαθήτριες.

Όπως, μάλιστα, είπε είχε με άλλη λιγότερη και άλλη περισσότερη επικοινωνία.

Τα μηνύματα στις ανήλικες που σόκαραν

Σημειώνεται πως νωρίτερα ήρθαν στο «φως» τα όσα είχε δηλώσει ο συλληφθείς στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, που έχουν αναλάβει την υπόθεση.

«Τα μηνύματα τα έστελνα για τη διαπαιδαγώγηση των μαθητριών μου και ήταν σε γνώση και των γονέων τους» είπε ο ίδιος.

Ο 46χρονος φαίνεται ότι επιχειρούσε να προσεγγίσει τις ανήλικες κατά τρόπο πανομοιότυπο.

Στην αρχή έστελνε ένα ουδέτερο μήνυμα «τι κάνεις όλα καλά;» και στη συνέχεια βήμα - βήμα προσπαθούσε να τις παρασύρει σε συζητήσεις σεξουαλικού περιεχομένου.

«Είσαι πολύ όμορφη και ώριμη. Θα μπορούσαμε να έχουμε σχέση εμείς οι δύο» φέρεται να έγραφε σε ένα από αυτά τα μνήματα, ενώ στη συνέχεια προχωρούσε περιγράφοντας με χυδαίο τρόπο «το πόσο πολύ ήθελε να τις αγκαλιάσει και να τις φιλήσει».

«Εάν ήσουν λίγο μεγαλύτερη, θα σε κατακτούσα και θα ήμασταν μαζί» φαίνεται να έγραφε σε άλλη ανήλικη μία μέρα, ενώ την επόμενη κιόλας τής έγραφε: «Είσαι τόσο όμορφη που εάν σου έκανα ιδιαίτερα μαθήματα δεν θα μπορούσα να συγκεντρωθώ, το μυαλό μου δεν θα λειτουργούσε».

Ευτυχώς, οι ανήλικες αντέδρασαν σωστά και ενημέρωσαν τους γονείς τους.

pronews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news