facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

Οριστικό: Στο γυμνάσιο της Αυλίζας μεταφέρονται πολυδύναμες Αστυνομικές υπηρεσίες. Το ανακοίνωσε από τις Αχαρνές ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης

Στις Αχαρνές και συγκεκριμένα στο εγκαταλελειμμένο Γυμνάσιο της Αυλίζας βρέθηκε, το μεσημέρι της Τετάρτης 26 Μαΐου, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης. Ο υπουργός επέλεξε να βρεθεί στο παρατημένο σχολείο, έχοντας δίπλα του υψηλόβαθμα στελέχη της ελληνικής αστυνομίας και πολυάριθμη αστυνομική δύναμη, για ν΄ανακοινώσει την παραλαβή του από το Υπουργείο .

Η επίσκεψη του κ. Χρυσοχοϊδη σ΄έναν χώρο που “ρημάχτηκε” από τα παραβατικά στοιχεία είχε τόσο ουσιαστική όσο και συμβολική σημασία. Πέρα από την παραλαβή του σχολείου από το Υπουργείο με σκοπό την εγκατάσταση αστυνομικών υπηρεσιών, του ΑΤ Αχαρνών και πολυδύναμης υπηρεσίας της ΟΠΚΕ, ο υπουργός θέλησε να δώσει ένα ισχυρό μήνυμα κατά της παραβατικότητας και της εγκληματικότητας που υπάρχει στην περιοχή.

Οι απαραίτητες εργασίες επισκευής του σχολείου το οποίο- επί χρόνια είχε παραδοθεί βορά σε παραβατικά στοιχεία-πρόκειται να ολοκληρωθούν τους επόμενους 18 μήνες, όπως ανακοίνωσε ο κ. Χρυσοχοϊδης.

doxthi

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news