facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 28 Μαρτίου 2021

Τριάντα εταιρίες κατέθεσαν φακέλους για τα self test

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε το βράδυ της Κυριακής ότι ο διαγωνισμός για την προμήθεια των συσκευών αυτοδιάγνωσης (self test) για τον κορωνοϊό προσέλκυσε το ενδιαφέρον 30 εταιριών που κατέθεσαν προσφορές. Η διαδικασία προχωρεί με ταχύτατους ρυθμούς καθώς οι φάκελοι είναι ήδη υπό την εξέταση των ειδικών.

 Στη φάση κατάθεσης προσφορών για τα 10 εκ. self tests και ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση ενδιαφέροντος κατέθεσαν φακέλους οι κάτωθι 30 εταιρείες: Naturalis, Petroil, Μίγκος, Δίγκας, ENNOVATIVE, Bioplus, Dermis,  ΦΑΓΚΡΟΝ, ΑΝΤΙΣΕΛ, Helix, Biospeedia, Ramma Dental, Medhealth, Hygiene ONE, GMK Medical, Ξενοφών Γερμανός, Swiss Med, Medella, Asklipios Medical Group, URF Pharmaceutical, BIOSNA, Roche, QEFII, Πήγασος, MEEPMENT, BIOPROM, MARVIFARM, Anats, MedTrust και Anachem.

Η διαδικασία βρίσκεται στην φάση της Τεχνικής Αξιολόγησης των προφερόμενων τεστ από Επιτροπή που αποτελείται από τρεις καθηγητές από τρία διαφορετικά πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις επόμενες ώρες, έτσι ώστε τη Δευτέρα να αποσταλεί ο φάκελος του διαγωνισμού στο Ελεγκτικό Συνέδριο για την διενέργεια προσυμβατικού ελέγχου.

aftodioikisi

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news