facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Διπλάσιες οι ακυρώσεις σήμερα στα ραντεβού εμβολιασμού στο Ίλιον

Διπλάσιες ακυρώσεις στα ραντεβού σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες καταγράφηκαν σήμερα στο Κέντρο Υγείας στο Ίλιον, το οποίο είχε επισκεφτεί χθες η 63χρονη γυναίκα που έχασε χθες τη ζωή της λίγη ώρα μετά τον εμβολιασμό της κατά του κορονοϊού.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του συγκεκριμένου εμβολιαστικού κέντρου οι ακυρώσεις των προγραμματισμένων ραντεβού σήμερα εκτοξεύτηκε στο 20%, όταν κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ημερών ο μέσος όρος των πολιτών που ανέβαλε την επίσκεψη του στο συγκεκριμένο κτίριο για να παραλάβει την ενέσιμη “ασπίδα” κατά του φονικού ιού δεν ξεπερνούσε το 10%.

Τα όσα ακούγονται για το εμβόλιο της AstraZeneca όπως είναι αναμενόμενο έχουν προβληματίσει αρκετούς πολίτες. «Έχω σκοπό να κάνω εμβόλιο άλλα έχω τις επιφυλάξεις μου με αυτά που ακούω. Τώρα ήρθα στο εμβολιαστικό κέντρο για να κλείσω ραντεβού», λέει στο newsit.gr, κάτοικος της περιοχής που βρέθηκε σήμερα στο κέντρο Υγείας στο Ίλιον.

Κι αν στις αρχές του έτους που ήρθαν στην Ελλάδα οι πρώτες δόσεις, οι πολίτες που είχαν προτεραιότητα να εμβολιαστούν ζητούσαν την ακύρωση των ραντεβού τους, καθώς ήθελαν να  δουν εάν υπάρχουν επικίνδυνες παρενέργειες, το τελευταίο χρονικό διάστημα τα δεδομένα έχουν αλλάξει.

Πλέον δεν απευθύνονται στους αρμόδιους για να αναβάλλουν τον εμβολιασμό τους, αλλά για να κάνουν το εμβόλιο το οποίοι πιστεύουν ότι είναι το πιο ασφαλές.

«Μετά τα όσα έχουν ειπωθεί, υπάρχει μεγάλη επιφυλακτικότητα στον κόσμο. Το πρώτο διάστημα ο κόσμος ζητούσε από εμάς να ακυρώσουμε τον εμβολιασμό του, τώρα υπάρχουν πολλοί που ζητούν αλλαγή εμβολιαστικού κέντρου και εμβολίου», λέει στο newsit.gr o Γενικός Γραμματέας του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Γιώργος Κιοσές και προσθέτει: «Αυτό είναι κάτι που δεν μπορούν να το κάνουν τα φαρμακεία. Η ζημιά στο εμβολιαστικό κίνημα έγινε πριν δύο εβδομάδες και αυτό ίσως να το πληρώσουμε στο μέλλον. Ο φαρμακευτικός κόσμος πράττει το καθήκον του, προσπαθώντας να πείσει τους ασθενείς για σπάνιο των παρενεργειών».

newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news