facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

Εισήγηση λοιμωξιολόγων: Μία εβδομάδα παράταση lockdown στην Αττική

Παράταση του lockdown στην Αττική έως τις 7 Μαρτίου εισηγούνται, σύμφωνα με πληροφορίες, οι ειδικοί της Eπιτροπής των λοιμωξιολόγων που συνεδριάζουν σήμερα. 

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, συζητήθηκε το ενδεχόμενο επιβολής αυστηρού lockdown και σε άλλες επιβαρυμένες επιδημιολογικά περιοχές, μεταδίδει ο Σκάι.

Αν η εισήγηση γίνει δεκτή από την κυβέρνηση, θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία και τα καταστήματα του λιανεμπορίου, ενώ η απαγόρευση της κυκλοφορίας θα ισχύει από τις 21:00 το βράδυ τις καθημερινές και από τις 18:00 το απόγευμα τα Σαββατοκύριακα. 

Οι σχετικές ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν στην απογευματινή ενημέρωση από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά

Αργά το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση (ξεκίνησε 10 το πρωί) της ολομέλειας της επιτροπής εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας που εξετάζει τα επιδημιολογικά δεδομένα ιδίως της Αττικής, καθώς και την παράταση του lockdown που θεωρείται βέβαιη για τουλάχιστον άλλη μια εβδομάδα, σύμφωνα με πληροφορίες, μεταδίδει η ΕΡΤ.

Σε κάθε περίπτωση το άνοιγμα θα είναι σταδιακό και υπό προϋποθέσεις αναφέρουν οι πληροφορίες. Είναι σαφές πλέον ότι και τις επόμενες ημέρες αναμένεται υψηλός αριθμός κρουσμάτων και εκτιμάται ότι χρειάζεται χρόνος τουλάχιστον δύο εβδομάδων για να υπάρξει αποσυμπίεση στο σύστημα Υγείας.

euro2day

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news