facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τις θερμές ευχές μας σε όλους και όλες. 

Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση! 

Το άγιο Φως ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

N. Χαρδαλιάς: Δεν υπάρχει περιθώριο για μετακίνηση κυνηγών και ψαράδων

Μήνυμα πως δεν είναι δυνατόν εν μέσω κορωνοϊού να επιτραπεί η μετακίνηση περίπου 170.000 κυνηγών και ψαράδων έστειλε από τη Βουλή ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Απαντώντας σε ερώτηση του Βασίλη Κεγκέρογλου από το Κίνημα Αλλαγής υπογράμμισε πως «δέκα εκατομμύρια πολίτες κάτω από τις δύσκολες συνθήκες ενός αόρατου εχθρού είναι υποχρεωμένοι να κάνουν μικρές ή μεγάλες υποχωρήσεις ακόμα και στα χόμπι ή στην ψυχαγωγία τους. Και καλείται η εθνική αντιπροσωπεία να αναδείξει το αυτονόητο» και συμπλήρωσε πως ακούει επιχειρήματα αν κολλάει από την μπεκάτσα ή από τον αγριόχοιρο.

Μιλώντας στη Βουλή ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ανέφερε ότι το 65% της βάσης των κυνηγετικών συλλόγων είναι στη Μακεδονία και στη Θράκη, εκεί ακριβώς όπου υπάρχει έξαρση της πανδημίας. «Δεν γίνεται δέκα εκατομμύρια να είναι σε απομόνωση και οι φίλοι κυνηγοί απλώς να μετακινούνται όπου θέλουν», είπε και έκανε λόγο για λάθος μήνυμα.

Σημειώνεται πως ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Βασίλης Κεγκέρογλου είχε θέσει τα εξής ερωτήματα:

  • Αν προτίθεται η κυβέρνηση να εντάξει το κυνήγι στην κατηγορία της άθλησης σε εξωτερικό χώρο και να επιτρέπεται κατόπιν αποστολής σχετικού sms στο 13033;
  • Αν προτίθεται η κυβέρνηση να εντάξει ως επιτρεπόμενη δραστηριότητα το ερασιτεχνικό ψάρεμα από την ακτή, τη βάρκα ή και υποβρυχίως;

euro2day

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news