facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

Σάλος από την δήλωση Γιαννούλη: «Για τους θανάτους δεν φταίει η Αυγή αλλά η κυβέρνηση»

Η φράση, «Η Αυγή δεν φταίει για τους θανάτους. Για τους θανάτους φταίει η κυβέρνηση, όσο δεν προσλαμβάνει γιατρούς» από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Γιαννούλη προκάλεσε την σκληρή αντίδραση της ΝΔ. Μάλιστα όταν ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Λοβέρδος τον ρώτησε: «Είστε σοβαρός; Η κυβέρνηση σκοτώνει ανθρώπους;», ο κ. Γιαννούλης απάντησε: «Ναι». 

Σε ανακοίνωσή της η ΝΔ αναφέρει: «Για όσους πίστεψαν ότι το παιχνίδι Τσίπρα με τα νούμερα των νεκρών ήταν αστοχία, ή ότι η χθεσινή αθλιότητα της Αυγής έγινε κατά λάθος, ήρθε σήμερα ο κ. Γιαννούλης να άρει κάθε αμφιβολία».

Και καταλήγει: «Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Σπεκουλάρει, διαρκώς, στην επιδείνωση της πανδημίας, σε περισσότερους νεκρούς, σε περισσότερη δυστυχία. Η απομόνωση τους από την κοινωνία και το αντιπολιτευτικό τους άγχος, τους οδηγούν στην αθλιότητα. Και τελικά στην πλήρη απαξίωση».

Ο κ. Γιαννούλης απάντησε στην ανακοίνωση της ΝΔ ως εξής: «Όπως χθες βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας περιέγραφε την κατάσταση στην Θεσσαλονίκη ως “λίγο πιο βαριά…”  έτσι και σήμερα προσπαθεί να διαστρεβλωθεί η εκτίμηση μου ότι: Η αδράνεια, η ανικανότητα και η αναποτελεσματικότητα, σκοτώνουν. Σκοτώνουν τον κόσμο που αναζητά λύσεις και ιατρικές υπηρεσίες εν μέσω πανδημίας με μία κυβέρνηση που κινείται χωρίς σχέδιο. Οι λέξεις, καθώς και η διαστρέβλωση τους, δεν συμψηφίζονται με κυβερνητικές ευθύνες αποκλειστικά του κ. Μητσοτάκη. Όπως το παραδέχτηκε ο ίδιος στην Βουλή και όπως του το καταλογίζουν και δικοί του άνθρωποι».

 newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news